Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Jezicna skola u hrvatskoj??  (Posjeta: 938 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
Jezicna skola u hrvatskoj??
« : 01 Srpanj, 2014, 21:51:39 »
naime nadam se odgovoru u ovoj temi, pitanje je ozbiljne naravi.

gdje u hrvatskoj mogu upisati tecaj za japanski jezik, po ogucnosti da su ucitelji iz japana a ne akademski hrvati. svaka pomoc je dobro dosla, znci bilo gdje u hrv, zagreb, zadar, pula, rijeka. split duborvnik..  :icon_thumright:
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: Jezicna skola u hrvatskoj??
« Odgovori #1 : 02 Srpanj, 2014, 13:06:43 »
http://www.hr.emb-japan.go.jp/hr/culture/learnjp.html

ovo su ti kursevi koji oni priznaju kao valjale i gdje ti rade kompetentne osobe za ucenje japanskog jezika i pisma.
inace znam curu koja je isla u aplo dvije godine prije nego je isla studirat van i veli da joj je dobro uci se po principu osposobljavanja za certifikate, s ciljem da te se nauci pisati i izgovarati jezik da budes kompetentan zadovoljiti odredeni certifikat koji se onda polaze i priznaje  od strane njihovih institucija. Primjer za ici na studij trebas minimum B1 certifikat poloziti, ali se ti certifikati priznaju i za poslovne aplikacije i mogu se upisati u "radnu knjizicu" kao sposobnost. Tako da je to puno bolje nego ucenje u vecini jezicnih skola koje funkcioniraju na principu osnovne i srednje skole gdje se djecu tovi jezik a od toga nemaju bas nista jer nemaju papir s kojim bi se dokazalo koliko su oni dobri u jeziku  i s samim time moraju dodatno polagati certifikat ako ih se zahtjeva za studij ili rad u drugoj drzavi jer njih nije briga dal ti slusas jezik 10 godina ako nemas papir koji vrednuje koliko si ti sposoban govorit i pisat strani jezik.

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
Odg: Jezicna skola u hrvatskoj??
« Odgovori #2 : 02 Srpanj, 2014, 15:46:36 »
hvala na odgovoru, na navedenom linku sam nasao adrese koje mi mogu posluzit. svakako cu ic na certifikat.  :icon_thumright:

kasnije kad budem vozio transfere dobro je moc dokazati da znam jezik.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34