Tehnički kutak > Tuning skutera

ostao bez ulja

<< < (4/6) > >>

RimSo:
Ma kako sam ja čuo od lokalnih majstora da će svaki scoot više da izdrži ako se direktno mješa a ne preko uljne pumpe..kod mene je evo već dugo tako..kupim sebi INA dvotaktol i mješam kad god sipam gorivo..samo sam primjetio da malo slabije vuče kad se ovako radi...da li je to još neko primjetio..?

Dirk23:
prijatelju dragi, ma bilo koje ulje stavljaj, ali nemoj 2taktol, taj ni za kosilicu ne valja  :nono:

Benjamin:
istina...mislim da ne postoji gore ulje....

a to kaj slabije ide je do ulja najvjerojantije..smao je pitanje jel ne sagorijeva dobro ili ga previse ulijes pa je premasna smjesa i onda zamasti svjecicu...

RimSo:

--- Citat: Benjamin - 28 Kolovoz, 2008, 11:54:48 ---istina...mislim da ne postoji gore ulje....

a to kaj slabije ide je do ulja najvjerojantije..smao je pitanje jel ne sagorijeva dobro ili ga previse ulijes pa je premasna smjesa i onda zamasti svjecicu...

--- Kraj citata ---

Svjećica nije masna..jbg možda je to smjese nekad kad napravim nekakvu slabiju mislim sa manje ulja ide bolje..a koje mi ulje preporučujete da vidim da li ima na našim crpkama..

Dirk23:
a neku polusintetiku barem, od malo renominiranijih proizvođača, agip, valvoline, selenia, elf...
makar, ako imas kit, svakako bi ti prep full sint, ne svakako, nego obavezno!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju