Tehnički kutak > Tuning skutera

ostao bez ulja

<< < (3/6) > >>

ratz_hell:
aha...kuzim...

RimSo:
Meni se podavno dogodilo isto..uljna pumpa ili ti ga tako nešto je stala i ulje nije curilo gdje je trebalo i pojavila se vatra na spuhu..nakon stajanja probao sam da upalim ali nije bilo efekta..non stop je sjajila lampica za ulje a ulja je bila puna boca i tako dok sam otišao majstoru imao sam šta i vidjet : KIT je bio full mrtav..al eto sad je nov i motor je bez pumpe i bez boce za ulje..direktno mješam.. :icon_biggrin:

Dirk23:
LOL  :headbang: :toothy12:

Crazy Kuree:
Tragovi klipa su ti po cilindru i vjerovatno je na nekim mjestima klip stopit s karikama, vozi dok posve ne stane i onda bušenje i novi klip (oko 450kn sve te izađe ako znaš sam kit postavit)

dhorvat:
Uf. Frend je ostal na Spy-ju bez ulja jedanput. Zove on mene da mu motor ne pali i kurbla on i dalje...

Ja raskopam mašinu i imam kaj videt. Klip gore skroz izgoren, nekakve bjelkaste boje, sve se trusi s njega i na mjestu puko do karike. Probam ja u cjevčicu od ulja stavit čačkalicu... suho ko barut unutra.

Pravac Moto Musil u Kobilić i za 400 kn novi klip i karike sa cilindrom brušenim na 41. Iščupali uljnu pumpu i dan danas motor ide... al na mješavinu  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju