Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot JET ///C-Tech
Fare:
Stavi lakse role u tako ces rjesiti problem slabog starta jer je preocito da su te 7,0g role preteske sto se da zakljuciti iz tvog opisa da kad kreces cuje se tupi i duboki zvuk, a to ti je znak da skut krece na premalom broju okretaja i da nema snage povuci a to se dogadja zbog preteskih rola.
crogenie:
Imao sam ja i 6.2 na serijskom variju pa je isto bilo. Skuter kad je hladan ide dobro, i kad je skinut dekl ne zajebava u voznji nakon veceg opterecenja, a role lakse ce ic, no to sigurno nece rjesit problem slabog starta.
Uskoro mi dolazi novi remen i wingbell pa bi problem trebao bit rjesen.
crogenie:
Danas stavio diznu 64, tablicu napracio na rep.
Skuter sad i sa airboxom lijepo zadihtanim ide ok, i skinuo sam onu zracnu pumpu. Nedostajao mi je onaj "muffled sound" ;D
Bit ce sutra nekih slicica, i jos preostaje promjenit remen i wingbell i roline lakse, i ic ce to ka blesafo. :headbang:
crogenie:
Danas došli djelovi pa se malo i šarafalo.
- promjenjen remen, stavljen kevlar od malossija
- stavljen stage6 wingbell
- žuti federi kvačila malossi
rezultat:
prezadovoljan sam, ovo je drugi skuter, iako remen jos nije sjeo kako treba. Vise nemam sranja pregrijavanja, jos mi jedino ostaje role a onda kad bude bilo para cu nabost neki kit gore, vjerovatno malossi sport.
sta sam jos skuzio kod ovog wingbella, ima na sebi ko mala pera koja grabe zrak i tako hlade kvačilo. Kvačilo i zvono budu vise vruci dok se stoji na mjestu nego kad se malo vozi. Izuzetno sam zadovoljan i svima preporučujem! ;D
Edit:
I malossi torsion control sam isto danas piknuo! ;)
dino gp1:
Lijepo, još kada dođe neki base kit... :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju