Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot JET ///C-Tech
pitaNS:
he,he znao sam daš probati... :toothy12:
ti žuti leo fererčići su čisto sranje, ja ih probao i scoot se dere kao nenormalan a nikad da krene...jako su tvrdi :icon_puke_r:
a ti definitivno imaš problem da li sa remenom (koliko si prešao km-a s njim) da li sa zvonom kvačila...jesi probao malo finom šmirglom preći lamele i unutrašnjost zvona-tamo gde naležu lamele? ? ? to zna da pomogne... :icon_thumright:
na tvom setupu definitivno ostavi serijsku oprugu kvačila i serijske federe, s njima će prenos najbolje raditi...pričam ti to iz iskustva jer imaš potpuno isti setup kao i ja (osim zx-tt ali to ti je isto sr.... drugo pakovanje)... :glasses9:
crogenie:
Hvala ti na odgovoru!
Da, jesam bio sam lamelice osmirglao, i unutrasnjost zvona di sjedaju, jos sam sa benzenom bio ocistio da ako ima kakve masnoce da je uklonim.
S remenom sam prosao 3000km, s tim da je skuter stajao godinu i nesto dana da upalio jednom nije. Promjenit cu prvo njega jer mi je on najsumnjiviji. ;)
crogenie:
Mali update:
Ovo vrijeme sam vozio s otvorenim deklom, i bilo je ovako:
- skuter je cijelo vrijeme isao OK, nije gubio snagu u voznji ma koliko ga przio i na kojem opterecenju
- kretanje je zajebavalo (dubok zvuk, sto vece opterecenje skuteru, to je teze krenut.)
Maloprije sam dodatno izbusio deklo (onako kao pitaNS)
- skuter i dalje ide OK, odnosno ne gubi snagu u voznji
- kretanje katastrofa kad je prijenos ugrijan. Da kazem da me sram onako na semaforu kad on nece krenut. A kad krene ide ko blesav.
Molio bih one iskunije da mi kazu do cega je:
a) remen
b) kvacilo
c) zvono
d) zvono + kvacilo
Lud sam vise i polagano dolazim na ideju da si kupim biciklu.
PROOF:
--- Citat: crogenie - 24 Rujan, 2008, 19:44:34 ---Mali update:
Ovo vrijeme sam vozio s otvorenim deklom, i bilo je ovako:
- skuter je cijelo vrijeme isao OK, nije gubio snagu u voznji ma koliko ga przio i na kojem opterecenju
- kretanje je zajebavalo (dubok zvuk, sto vece opterecenje skuteru, to je teze krenut.)
Maloprije sam dodatno izbusio deklo (onako kao pitaNS)
- skuter i dalje ide OK, odnosno ne gubi snagu u voznji
- kretanje katastrofa kad je prijenos ugrijan. Da kazem da me sram onako na semaforu kad on nece krenut. A kad krene ide ko blesav.
Molio bih one iskunije da mi kazu do cega je:
a) remen
b) kvacilo
c) zvono
d) zvono + kvacilo
Lud sam vise i polagano dolazim na ideju da si kupim biciklu.
--- Kraj citata ---
sad znas kak je meni...od tog kaj si nabrojil ti je remen najvjerojatnije..izmjeri sirinu...
crogenie:
U pripremi 64 dizna Dellorto, sada imam 72 koja je prevelika od kako sam sredio airbox. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju