Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot JET ///C-Tech
pitaNS:
Lepo.. Ja uzimam sporta a ti vidi sta ces :) genie
crogenie:
Nemam pojma... Radije bih stavio nesto alu nego gus, kolko sam skuzio potrebno ga je manje zagrijavat prije voznje jer aluminij bolje vodi temperaturu od gusa. Ako bude isao kit, sigurno ce bit od malossija radi djelova, ovo ostalo je sve problem nabavljat.
pitaNS:
Pa dobro to za alu kit vazi, samo kako mi i nemamo bas neki izbor uzeo sam sporta jer nemam sad i za neku radilicu i veci karb koji bi mi trebali za alu replicu ili polini... Bice dobar sport za tu po gradu malo :)
crogenie:
Pa ne znaci ako uzmes MHR repliku da je moras stavit da se vrti na 11000 okretaja odmah. ;D Salim se naravno, i ja cu najvjerojatnije uzet malossi sport, jer mi je bitno samo da ima jos malo vise snage.
dhorvat:
--- Citat: crogenie - 24 Rujan, 2008, 19:44:34 ---
- kretanje katastrofa kad je prijenos ugrijan. Da kazem da me sram onako na semaforu kad on nece krenut. A kad krene ide ko blesav.
--- Kraj citata ---
Ja sam to jedino mogo rješit sa remenom od kevlara koji se ne širi uslijed zagrijavanja... Običan remen se raširi pri visokoj temperaturi i sve ode k vragu, i ubrzanje i start...
Jedini problem je kaj kevlar pukne... Ja s curom uz ogromnu uzbrdicu (oko 20%) i puko kevlar :toothy3:
Makar je inače teško kevlara strgat. Ovo je ipak extremna situacija bila :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju