Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot JET ///C-Tech
Hrga:
--- Citat: 2TDottore - 19 Rujan, 2008, 13:43:57 ---mozes sjebat primar jer je centriran samo u jednoj tocki bez dekla.Mozes se lagano vozit i probat al nije bas preporucljivo za ganjanje i klanje.
--- Kraj citata ---
nema on lezaj u deklu, to ima samo piaggio
crogenie:
Nisam danas stigao sarafit oko skutera, prica nesto sa Sebom, mozda se naruci sta novoga za project... 8) Inace, skuteru treba cca. 3 minute zesce voznje i prijenos je vec pregrijan. Sumnjam da cu to rjesit sa boljim hlađenjem, al nista ne kosta probat. :dontknow:
crogenie:
Danas skinuo dekl da ga izbusim, i onako kad da mi vrag nije dao mira, isao ja skinut dolje kvacilo. Skinem kvacilo, kad vidim dolje ispod kvacila na deklu hrpica oglodanog metala... Skinem kvacilo - vidim zvono unutra ima onako malo ljubicasto-plave boje po sredini. Negdje sam procitao da to znaci il da je kvacilo u qrcu ili zvono, mislim na scooter attacku. Kontam ja, mozda su mi prejake opruge kvacila, pa vratim stare serijske (start mi se cini malo slabiji sad) i probam bijelu malossi oprugu. Scoot mi se nekako slabije vrtio da na kazem i losije isao. Vratio sam staru oprugu serijsku koja je podosta tvrđa.
pitaNS:
jesam ti rekao da ne stavljaš belu oprugu jer je mnogo mekša...al znao sam da ti đavo neće dati mira i da ćeš probati...
a ovo za zvono vrlo moguće da si ga malo spalio ako su ti prejake opruge kvačila...Koje si stavio opruge? ? ?
crogenie:
haha ;D morao sam probat, znas kako kazu:"Radoznalost je ubila mačka."
Uglavnom, ja sam imao zute federe kvacila koje sam bio dobio sa auspuhom (leovince).
Cinili su mi se vrlo nekvalitetni, al bio sam zadovoljan sa startom.
Nakon stavljanja multivara pocelo mi se desavat to da u voznji odjednom skuter utihne i pocne slabije ic. Onda stanka od pola minute i onda opet minutu dve ide normalno pa opet opcne srat itd... Jucer sam vratio serijske opruge kvacila, koje su puno kvalitetnije odrađene od LeoVincijevih. Ono nisu opruge nego obicna celicna zica namotana, ono uopce nema elasticnosti. Kad je rastegnes ne vraca se uopce kako bi trebala itd.
Uglavnom, vratio sam staru opgrugu centralnu i sad je to ok. Buduci da sam vozio 125-cu prije, ne mogu trpit kad mi skuter na uzbrdici ide 65km/h.
Danas sam vozio otvorenog dekla cijelo vrijeme, i mogu rec da je nastao problem gubljenja snage nakod duzeg przenja, a kretanje je i dalje problematicno, treba mu po 10-ak sekundi da zavrti i normalno krene, jos ako je na uzbrdici, ajme meni majko. Sa dvojicom nema sanse da bi krenuo uzbrdo nakon stajanja.
Remen mi se cini da je u kur*u, kvacilo i zvono, nesto tu ne stima uglavnom.
Kako sam krenuo na kraju ce mi original ostat samo kostur jbt...
Cim uzmognem do para kupujem kevlara i novo kvacilo, eventualno i zvono - nadam se da ce onda bit sve ok.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju