Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot JET ///C-Tech
Drnda:
nista , odustao od wingbela, narucio set dizni, od 70-92 i ler dize 40, 45, e znas kako izgleda seriski filter od sf2, ona gornja rupa je sada skoro skroz pritvorena i na ful gasu je ok, ali uzimam zicanu gljivu sa pasticnom zastitom oko nje.. malo mi je airbox otisao u 3pm, pa cu to staviti...
crogenie:
Joj, kakav je moj airbox bio e... daj ne pizdi, uzmi kit sa vlaknima, pokrpaj ako je gdje puknut, smirgl zatim baci spric kit, zagladi i crni mat sprej i airbox ti je ko nov.
Edit: I da, uvijek mozes nesto iskemijat na airboxu da se doda malo vise zraka. ;) samo daj masti na volju.
Ive_MHR:
stari tezim sam od tebe skuter je tezi od tvog imam zx rolice federe i nepostalan karb kako treba i bolje puni
crogenie:
Frende, pia makina je u pitanju... Ne moze peugeot sa serijskom termo grupom ic kao i runner / nrg sa serijskom termo grupom. Pogledaj malo po youtubu, svaki jet ide tako sa serijskom termo grupom. Brzi idu jedino oni koji snimaju nizbrdo.
pitaNS:
--- Citat: crogenie - 14 Siječanj, 2009, 00:15:06 ---Frende, pia makina je u pitanju... Ne moze peugeot sa serijskom termo grupom ic kao i runner / nrg sa serijskom termo grupom. Pogledaj malo po youtubu, svaki jet ide tako sa serijskom termo grupom. Brzi idu jedino oni koji snimaju nizbrdo.
--- Kraj citata ---
potpis! ! ! ali peugeot satovi su dosta tačniji od ovih nabrojanih...Pa i zbog toga izgleda da navlači dosta sporije nego ostali...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju