Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot JET ///C-Tech
dino_sk:
--- Citat: crogenie - 06 Siječanj, 2009, 17:10:27 ---Normalno da ti ide bolje kad si 20kg laksi od mene. A i imas veci karb sta mislim da ima veze pri odzivu na gas.
--- Kraj citata ---
al ima manju diznu :laughing7:
pitaNS:
Fino ide Jet, malo bolje od mog ali to je taman ta razlika u kilaži jer sam ja debeo skoro 88 kg... :klopa:
al nisi ga startovao od 0 nego od 10 kmh što nije po pravilima! diskvalifikovan si u takmičenju! ! ! he,he,he :fy:
crogenie:
--- Citat: pitaNS - 06 Siječanj, 2009, 17:25:47 ---Fino ide Jet, malo bolje od mog ali to je taman ta razlika u kilaži jer sam ja debeo skoro 88 kg... :klopa:
al nisi ga startovao od 0 nego od 10 kmh što nije po pravilima! diskvalifikovan si u takmičenju! ! ! he,he,he :fy:
--- Kraj citata ---
hahaha
A ja kreten krenem vozit i sjetim se da nisam stisnuo record... xD a bilo hladno za popizdit, brijem -3 da je bilo...
Drnda:
--- Citat: crogenie - 06 Siječanj, 2009, 20:55:48 ---
--- Citat: pitaNS - 06 Siječanj, 2009, 17:25:47 ---Fino ide Jet, malo bolje od mog ali to je taman ta razlika u kilaži jer sam ja debeo skoro 88 kg... :klopa:
--- Kraj citata ---
hahaha
A ja kreten krenem vozit i sjetim se da nisam stisnuo record... xD a bilo hladno za popizdit, brijem -3 da je bilo...
--- Kraj citata ---
zanima me da li se osjeti razlika izmedju seriskog zvona i wingbella, i imas li ti slucajno dizni m5 treba mi oko 70 dizna i ler dizna manja, ima li to gdje kupiti u nas
crogenie:
Ti imas dellorta? Pa ima toga na svakom uglu, problem je nabavit diznu za gurtnera... Onda se treba malo igrat da skines glavu od dizne da je mozes usarafit u karb. Ja sam se bio sj#bo, taman si napravio 62 diznu, i opet mi bilo previse goriva... Pa iso preradit airbox pa sam ga preotvorio, i onda sam ipak moro stavit 72 diznu. Trebala bi mrvicu manja jer nakon duze voznje sa 1/3 gasa kad dam naglo pun mi zna imat zakasnjenje od pola sekunde...
Glede wngbella, ja sam odjednom mjenjao i wingbell i remen. Stage6 wingbell, ako si vidio sta sam pisao ima i pera koja upuhuju zrak unutar zvona. Lakse je cak i od malossijevog zvona sto bi trebalo imat malog utjecaja na konacno ubrzanje.
Jos sam gledo da ako je zvono iznutra ljubičaste boje da je u pravilu potrošeno i da ga treba mjenjat.
Meni je il prcao wingbell ili remen. Neso od tog dvoje je, jer kad sam to zamjenio - nisam vise imo problema sa ugrijanim prijenosom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju