Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot JET ///C-Tech
Drnda:
--- Citat: pitaNS - 14 Siječanj, 2009, 20:53:36 ---
--- Citat: crogenie - 14 Siječanj, 2009, 00:15:06 ---Frende, pia makina je u pitanju... Ne moze peugeot sa serijskom termo grupom ic kao i runner / nrg sa serijskom termo grupom. Pogledaj malo po youtubu, svaki jet ide tako sa serijskom termo grupom. Brzi idu jedino oni koji snimaju nizbrdo.
--- Kraj citata ---
potpis! ! ! ali peugeot satovi su dosta tačniji od ovih nabrojanih...Pa i zbog toga izgleda da navlači dosta sporije nego ostali...
--- Kraj citata ---
u pravu si , osobito kod runnera... lazu previse....
Ive_MHR:
--- Citat: Drnda-1 - 14 Siječanj, 2009, 20:54:44 ---
--- Citat: pitaNS - 14 Siječanj, 2009, 20:53:36 ---
--- Citat: crogenie - 14 Siječanj, 2009, 00:15:06 ---Frende, pia makina je u pitanju... Ne moze peugeot sa serijskom termo grupom ic kao i runner / nrg sa serijskom termo grupom. Pogledaj malo po youtubu, svaki jet ide tako sa serijskom termo grupom. Brzi idu jedino oni koji snimaju nizbrdo.
--- Kraj citata ---
potpis! ! ! ali peugeot satovi su dosta tačniji od ovih nabrojanih...Pa i zbog toga izgleda da navlači dosta sporije nego ostali...
--- Kraj citata ---
u pravu si , osobito kod runnera... lazu previse....
--- Kraj citata ---
ne pricaj ono sta neznas da kazu 30na sat racunaj da meni satovi krecu od 10 mislim plastika je na 10 i dode ti tocno
pitaNS:
Crogenie care šta se događa, jel ima kakvih radova, updejtova nešto bilo šta ? ? ?
crogenie:
Pa đesi pitaaa :D
Ma nista, samo se vozim. :) spuh opet malo hrđav, al ja ga vise necu dirat taman da se sav u hrđu pretvorio. :)
I skuter i ja pali 0 puta a to je jedino bitno, a napravila se i nekakva kilometraza. :)
Zapravo sam danas akumulator novi stavio, sad palim na anlaser heheh :D sad sam jos veci frajer. :)
Drnda:
znas li do cega moze biti kada napuca odjednom ful gas da cijeli skut vibrira tj. vibrira na odredjenim okretajima..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju