U izdanju Croatia Records, od 9. prosinca u prodaji je dugo očekivani album Marka Perkovića Thompsona «Bilo jednom u Hrvatskoj».
Izlazak albuma najavit će se dan prije, u petak, 8. prosinca u 20h, u dućanu Croatia Records u Bogovićevoj 5, gdje je organizirana promotivna prodaja.
Tom prigodom Thompson će od 20 sati potpisivati prve primjerke albuma svojoj vjernoj publici. Događaj će izravno za cijeli svijet putem satelita emitirati Croatian Music Channel (CMC) i Narodni radio.
Novi Thompsonov album izdanje je koje mnogobrojna publika u zemlji i inozemstvu očekuje već nekoliko godina i slobodno možemo tvrditi izdanje koje izaziva najveću pozornost medija i publike.
Album sadrži 12 skladbi od kojih je publika tri već imala prigodu čuti (Dolazak Hrvata, Tamo gdje su moji korijeni i Lipa Kaja). Četvrti po redu singl «Moj dida i ja» ovih se dana zavrtio u eteru svih radijskih postaja, a uskoro počinje i snimanje video spota za istu skladbu.
1. Početak
2. Dolazak Hrvata
3. Duh ratnika
4. Diva Grabovčeva
5. Moj dida i ja
6. Neka ni'ko ne dira u moj mali dio svemira
7. Lipa Kaja
8. Kletva kralja Zvonimira
9. Ratnici svjetla
10. Dan dolazi
11. Tamo gdje su moji korijeni
12. Sine moj
Neču stavit link za download albuma pošto je ilegala ali ako koga zanima ima pm!!