I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Oooo fino. Nadam se da niste išli onom cestom Zlatar Bistrica - Konjščina. Raskopana je odvratno
Ja jedva čekam da srka dobije nogaru, ne mogu je više ovako gledati pored zidova i ograda hahaha
Citat: andy - 22 Kolovoz, 2017, 15:20:14Oooo fino. Nadam se da niste išli onom cestom Zlatar Bistrica - Konjščina. Raskopana je odvratnoE jbt ipak smo isli...uzasOdmah smo u praonu morali poslije toga hahah
Citat: ljubo46 - 22 Kolovoz, 2017, 15:21:56Citat: andy - 22 Kolovoz, 2017, 15:20:14Oooo fino. Nadam se da niste išli onom cestom Zlatar Bistrica - Konjščina. Raskopana je odvratnoE jbt ipak smo isli...uzasOdmah smo u praonu morali poslije toga hahahDaa, ja sam svog isto zabacao cijelog. Još taman prolazila cisterna i polijevala vodom da se ne praši. Fino su raskopali taj dio ceste
Odmah po prvoj slici sam skuzio gdje ste Šteta što nije bolji asfalt, cesta bi bila savršena.
Ljubo, nebus se tu bas usrecio,jedino ak ti se kum ili brat jave od Bjelovarske ekipe.Al evo ja bum tripnuo sa tobom cim otopli...
Ljubo bolji si od vijesnika proljeca. Nesto opako zahladilo, ali cim stane bura, vjerujem da ce biti veoma ugodno.Ima u Bj i KZ dosta ekipe, i vise.
ima i na pola puta u zlatnoj sredini