Ostalo > Svijet računala i mobitela

@ Kineski mobiteli @

<< < (22/29) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: ljubo46 - 31 Listopad, 2014, 20:56:52 ---Taj nas balic sve zna,
nema ga svijet :-))))

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Veliš mogo bi si novu kupaonsku pločicu naručit  :icon_biggrin:

ljubo46:
Pa da covjek sigurno zna gdje su najkvalitetnije hahaha

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

andy:

--- Citat: balicdim - 31 Listopad, 2014, 20:45:39 ---sad sam na poslu ali ako ne zaboravim dok dođem kući pogledat ću aliexpressu ili si sam pogledaj

kad otvoriš proizvod imaš opciju dostave ili u description-u mora pisat via swiss post što u zadnje vrijeme kod njih znači nederand post ali to napomenu da nebi bilo zabune

edit
traži ako ništa drugo iz ESTERO, APO/FPO područja tj rotterdam i nešto talijnsko tj oba iz eu

--- Kraj citata ---

Budem se danas ili sutra pozabavio time kad cu bit na laptopu, odlučio sam da cu uzet nešto samo se jos oko te carine zezam, uzeo bi i iz EU al tog modela i nema, a ta tvoja opcija mi se svidja..
Inače iNew V3 ali PLUS, ima dobar hardver, svidjaju mi se 2gb RAMa a cijena je pristojna i ekran je taman :)

njacte290:
Meni su uzeli carinu 313kn a mob. je cca 1050kn. S time da sam čekao 2 mjeseca da dođe i da su kinezi napisali da je unutra mp4 player vrijednosti 19 dolara. A hitno mi je pa sam nakraju platio.. Zanima me dali ovi naši na carini otvaraju paket da vide što je zapravo unutra ili ne ?  :dontknow:

balicdim:
A sta da kazem, sad cekam posiljku ljepila za plocice, a kasnije ide narudzba za opremu za fugiranje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju