Ostalo > Svijet računala i mobitela

@ Kineski mobiteli @

(1/29) > >>

zvonkec92:
aj možemo u ovoj temi razgovarat o svim kineskim mobitelima, da ne otvaram za svaki mob novu tem bla bla..   ako postoji još koja ovakva tema jbg, sory grale nisam znao.
dakle vjerovatno onaj moj Elephone P8 nebu ni stigo sa banggooda pa da vas pitam koji još bi mogo uzet u tom rangu? sad gledam sviđa mi se onaj Xiaomi ( to sam čuo negdje navodno da je jedna od boljih kineskih marki )

http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-note-redmi-note-enhanced-version-wcdma-mtk6592-octa-core-5-5-2gb-ram-8gb-rom-android-4-2-miui-v5.html

ili opet uzet Elephone P8 ?  -   on mi se sviđa jer ima najbolju rezoluciju ekrana, jedini minus mu je preslaba baterija.. ( imam već za njega rezervnu doma al bitno da mob još nije stigo  :( )

skoda90:
Cubot x6 je navodno dobar al opet nebi dao te pare za kineski mob  :dontknow:

zemo323:
zvonkec, koje su cijene tih kineskih čuda?

zvonkec92:

--- Citat: skoda90 - 07 Lipanj, 2014, 10:31:57 ---Cubot x6 je navodno dobar al opet nebi dao te pare za kineski mob  :dontknow:

--- Kraj citata ---
X6 je navodno dobar al nebi to, kad čujem da je više modela te marke nevaljano neču onda ni taj uzimat. za svaki slučaj.

zemo - i Elephone P8 i Xiaomi Redmi Note su tu oko 230$ ( + PDV )

zemo323:
za te novce možeš kod nas naći dobar mobitel sa garancijom.. ne znam zašto se mučiš sa kinezima  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju