Ostalo > Svijet računala i mobitela
@ Kineski mobiteli @
andy:
Jel gledao tko iNew V3 plus?
Samo iz kine ga ima, iz EU da šalju nisam nigdje vidio?
balicdim:
@andy - nađi nekog kineza koji šalje putem NL ili bilo koje EU pošte jer u zakonu piše ovako
roba podrijetlom iz Kine ocarinjena u drugoj državi članici Europske unije, tj. za koju su plaćena uvozna davanja u toj državi članici smatra se robom Zajednice. Takva roba kupljena od druge tvrtke iz zemlje članice Europske unije koja dolazi u poštanskom prometu, nije predmet carinjenja.
detaljnije na
http://www.carina.hr/Carina/CarinskiPostupakPosta.aspx
ja sad čekam THL T11 koji je na carini, naručen iz kine-prepakiran u nizozemskoj- zadržan jer nema računa na kutiji
račun poslan na kojem još kinez piše da će poslat sa manjom cijenom nego što košta ili da je repariran da se izbjegne carina, ali ako mi nabiju porez ja ću se samo pozvat na zakon od gore jer je prvo uvezen u NL pa tek onda u HR
andy:
Aha, kužim koja je fora..
Samo di i kak nac kojim putem oni šalju?
Gledao sam na banggodu ga ima i na to2c al iz kine samo, sad ovo dal ga prepakiravaju ne piše..
balicdim:
sad sam na poslu ali ako ne zaboravim dok dođem kući pogledat ću aliexpressu ili si sam pogledaj
kad otvoriš proizvod imaš opciju dostave ili u description-u mora pisat via swiss post što u zadnje vrijeme kod njih znači nederand post ali to napomenu da nebi bilo zabune
edit
traži ako ništa drugo iz ESTERO, APO/FPO područja tj rotterdam i nešto talijnsko tj oba iz eu
ljubo46:
Taj nas balic sve zna,
nema ga svijet :-))))
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju