Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Stavi većuu.
BTW da ne otvaram novu temu, znam da se može delorto dizna preradit, ali ipak postoji li igdje u zzagrebu da se može kupit gurtner dizna
e ovako...jucer sam vozio skuter.. u ovlasteni servis..onaj servis na 1000km...i skinuli su blokade..i nisu stavili vecu diznu e sad , pri dodavanju gasa NEKAD nece da ga primi..ide sporo i najednom ubrza..sto predpostavljam da treba veca dizna..oce biti dizna broja 68 uredu..posto nema 64 za kupiti..??
Citat: gigo_sf2 - 26 Kolovoz, 2008, 10:32:40e ovako...jucer sam vozio skuter.. u ovlasteni servis..onaj servis na 1000km...i skinuli su blokade..i nisu stavili vecu diznu e sad , pri dodavanju gasa NEKAD nece da ga primi..ide sporo i najednom ubrza..sto predpostavljam da treba veca dizna..oce biti dizna broja 68 uredu..posto nema 64 za kupiti..??a kaj ne ide tebi scoot 90+ km/h? Meni je malo čudno da on trokira ako ide 90....
Citat: Giz - 26 Kolovoz, 2008, 19:33:39Citat: gigo_sf2 - 26 Kolovoz, 2008, 10:32:40e ovako...jucer sam vozio skuter.. u ovlasteni servis..onaj servis na 1000km...i skinuli su blokade..i nisu stavili vecu diznu e sad , pri dodavanju gasa NEKAD nece da ga primi..ide sporo i najednom ubrza..sto predpostavljam da treba veca dizna..oce biti dizna broja 68 uredu..posto nema 64 za kupiti..??a kaj ne ide tebi scoot 90+ km/h? Meni je malo čudno da on trokira ako ide 90.... EVO PISEM VELIKIM SLOVIMA...TKO NEVJERUJE NEKA DODJE KOD MENE I PROBA SKUTER...PO SATU JE PISALO 95KM/H..A SAD KOLIKO JE TO REALNE NEZNAM A I NEZANIMA ME..
@dino_sk..i frendu nrg...prvi dan letio..a sad vise nejde