Tehnički kutak > Tuning skutera
Dilema... Malossi Delta ili Stage6 Torque Conrtol Cluthc
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 27 Kolovoz, 2008, 17:34:09 ---Mislim da cu ja to sve prodati... :redface:
--- Kraj citata ---
Ja bi kupio samo crvene....
...ali necu....
...jer imam nove u ormaru vec neko vrijeme.
"Problem" je jedino sto se ovi koji su sada na kuplungu ponasaju kao prvog dana, a imaju na ledjima vec 15.000-20.000 km. Ni sam ne znam tocno koliko...
:toothy9:
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Kolovoz, 2008, 18:05:48 ---
--- Citat: SlowRider - 27 Kolovoz, 2008, 17:34:09 ---Mislim da cu ja to sve prodati... :redface:
--- Kraj citata ---
...ali necu....
"Problem" je jedino sto se ovi koji su sada na kuplungu ponasaju kao prvog dana, a imaju na ledjima vec 15.000-20.000 km. Ni sam ne znam tocno koliko...
--- Kraj citata ---
Istina, federi dugo drze, pogotovo ako nisu jako tvrdi.
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 27 Kolovoz, 2008, 18:06:56 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Kolovoz, 2008, 18:05:48 ---
--- Kraj citata ---
...ali necu....
--- Kraj citata ---
Istina, federi dugo drze, pogotovo ako nisu jako tvrdi.
--- Kraj citata ---
Da...
Plus kaj je jos bitno... - stavljao sam ih klijestima bas za to i u najmeksem su polozaju pa stvarno malo trpe
tomof10:
danas sam stavio zute na naj tvrdi polozaj i odvaja extra sad jel to pre vise nategnuto
Benjamin:
Ma kupit cu mhr pakiranje s utezima ak kupim deltu...to je rijeseno vec..smao se jo uvijek dovumim izmedu malossi i S6....
neovisno za kaj se odlucim uzimam odmah uz to paket utega i federa...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju