Tehnički kutak > Tuning skutera

Dilema... Malossi Delta ili Stage6 Torque Conrtol Cluthc

<< < (5/6) > >>

SlowRider:
Ovo su federi za deltu/fly, poredani su po tvrdoci od najmekseg to najtvrdjeg kada se gleda sa lijeva na desno. Bijeli, zeleni i zuti su sport paket, crveni, plavi i crni su mhr paket.

3alfa3:

--- Citat: Benjamin - 27 Kolovoz, 2008, 12:27:56 ---da ta dva seta su..to sam prije u postu napisao ja..

koji set bi preporucio da kupim ovaj drugi MHR ili ?

Ima jos pitanja na prvoj stranici pa ak mos pogledati da mi odg alfa....

--- Kraj citata ---

Ja imam crvene, a skuter je "pitomo" postelan jer bi inace brzo spalio kupolung u gradskoj voznji. Dakle, slobodno crvene stavis i na base setup.

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Kolovoz, 2008, 16:48:14 ---
--- Citat: Benjamin - 27 Kolovoz, 2008, 12:27:56 ---da ta dva seta su..to sam prije u postu napisao ja..

--- Kraj citata ---

Ja imam crvene, a skuter je "pitomo" postelan jer bi inace brzo spalio kupolung u gradskoj voznji. Dakle, slobodno crvene stavis i na base setup.

--- Kraj citata ---

Ako nema mhr set, mislim da bi mogao za zutima iz sport paketa isto postelati na base setupu.

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 27 Kolovoz, 2008, 16:50:14 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Kolovoz, 2008, 16:48:14 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Ako nema mhr set, mislim da bi mogao za zutima iz sport paketa isto postelati na base setupu.

--- Kraj citata ---

Ako ima zute nek proba. Ali ako nema niti jedne, radje neka kupi MHR set

SlowRider:
Mislim da cu ja to sve prodati...  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju