Tehnički kutak > Tuning skutera
Dilema... Malossi Delta ili Stage6 Torque Conrtol Cluthc
Benjamin:
Zanima me koje je bolje?
Deltu imaju svi i ima puno iskustva s njom...Stage je jako rijedak kod nas...ali sma malo gledao filmice i citao po netu dosta je pohvaljen i cini mi se dobar izbor...jos me pogotovo privlaci nacin izmjene federa nema vise mukotrpnog natezanja i nemora se vaditi komlet kuplung van nego je dovoljno skinuti zvono i s imbusom se smao odpusti feder i izvadi...
Jel ima ko kakva iskustva primjedbe?
pitaNS:
Jal misliš na ovo novo Stage6 kvačilo što ima male tegiće za štelovanje kvačila? Video sam ga i držao u ruci, izgleda jako kvalitetno...e sad...nisam probao ni jedno....
Benjamin:
Postoji smao jedno kvacilo od stagea...
3alfa3:
Moj odabir je Delta.
Federa u svakom ducanu. (ja vozim crvene vec 15.000-20.000km i ko novi su)
Pakne se naruce nove (200-250 kuna) kad ih potrosis i imas novi kuplung. Ako se ne koriste pretvrdi federi zbog kojih se pakne znaju savinuti (plavi nategnuti na pola ili vise i crni), traju jaaaaako dugo. Moje sadasnje preko 10.000km i imaju mesa jos valjda 80+%.
Moguce je dobiti 108 kombinacija u stelanju (6 razlicitih federa x 3 pozicije x 2 tezine utega x 3 polozaja utega). Ako se kemija sa utezima koji se olaksavaju ili cak i uklanjaju, kombinacija je bezbroj
P.S.
bas me zanima da li se federi na S6 mogu napinjati precizno. Pod tim mislim u 1/10mm ili preciznije i kako znati da su bas toliko napeti? ;D
Benjamin:
A neznam kaj je bolje zato pitam...gledoa sma po forumima malo i tak cini m ise da je Stage dosta ok kvacilo ..i jako mi se svida ona inovaicja s mjenjanjem federa...
a to kaj kazes da je delta u prednosti s nabavom rezervnih dijelova...to se bas nebi slozio...mislim istina da je kdo nas zastupan malossi a stage nema ali kad god dodes nesto traziti kod nas u ducanu ili nema ili treba naruciti ili je preskupo...ja se vise ne sjecma kad sma zadnji put kupio nesot kod nas...sve narucujem iz Scooter Attacka...tam uvijek nadem sve kaj mi treba...
Alfa kako ti je podesena delta trenutno.?ako bi uzo deltu onda bi si omdah narucio paket federa pa sad ima dva paketa...jedan paket di dobijes 3 seta federa (bjeli zuti zeleni) i ima drugi paket di dobijes (crvene plave crne i dobijes jos 3 one plocice na kojoj su 3 rupe)
Koji paket da uzmem uz deltu onda odmah?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju