Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera vx
Sugar:
--- Citat: cigo ricer - 09 Prosinac, 2006, 12:55:14 ---Moj motor je bio 125 i mene je isto zivciralo to kaj ide 105,a sad imam sve na njemu.
Stavi na njega samo klip i cilindar OD VXR-a i rolice 10 grama i tak ce ti motor trajat ko serijala a ici ce ti ko vxr.
VJERUJ MI DA SE NE ISPLATI STAVLJATI NISTA DRUGO
--- Kraj citata ---
word :headbang:
Jandro:
--- Citat: cigo ricer - 09 Prosinac, 2006, 12:55:14 ---Moj motor je bio 125 i mene je isto zivciralo to kaj ide 105,a sad imam sve na njemu.
Stavi na njega samo klip i cilindar OD VXR-a i rolice 10 grama i tak ce ti motor trajat ko serijala a ici ce ti ko vxr.
VJERUJ MI DA SE NE ISPLATI STAVLJATI NISTA DRUGO
--- Kraj citata ---
istine!
ovo sve ostalo nije vrijedno tih novaca! npr. malossi kit 209ccm,daš 1000 kuna više nego za klip i cilindar od vxr-a s tim da će ti ovo brže otić! pa opet kupuj!
frga 34-i ovak puno troši,a kak bi tek s tim-bzvz!
malossi bregasta,ventili,federi, pun k**ra* novaca ,akurca ne vrijedi ako nemaš malossi 209! jedno vuče drugo!
jedina stvar koju valja stavit je klip i cilindar od vxr-a, malo poštelat karb i milina, i još malossi multivar ,malossi federe kvačila, i malossi torque!
ovaj kelvar remen je isto porez na bedake! treba kupit remen original od vxr-a i udri!
ovo sve ostalo je nepotrebo ,osim ako voziš trke i imaš para + stalno održavanje i popravci zato jer se uvijek nešto strga!!
e,da i neki bijesni spuh naravno! bez toga ništa !!! mora da grmi!
Broken:
Hvala ljudi, sad skupljam pare za to, od svake place 700kn na stranu i do 6mj sve to nabavim...
A sta je s auspuhom? koje su preporuke... Ima kod nas u bj za kupit ( firma se zove auto iv, navodno se ti spuhovi proizvode u zg, neznam tocno) kazu da ce u 2mj imat inoxsove auspuhe, cijev u cijev, onaj s pop nitnama, 913kn... sta da stavim?
Jandro:
--- Citat: Broken - 12 Prosinac, 2006, 12:11:55 ---Hvala ljudi, sad skupljam pare za to, od svake place 700kn na stranu i do 6mj sve to nabavim...
A sta je s auspuhom? koje su preporuke... Ima kod nas u bj za kupit ( firma se zove auto iv, navodno se ti spuhovi proizvode u zg, neznam tocno) kazu da ce u 2mj imat inoxsove auspuhe, cijev u cijev, onaj s pop nitnama, 913kn... sta da stavim?
--- Kraj citata ---
evo slike tog auspuha!
a,ti neno ćuj,za te novce ništa bolje nemožeš kupit,a i spuh je dobar! i 975kuna košta!
imaš još i deaka (lik iz makarske ga radi i dečki sa ss-a ga fale,al košta 1800 kuna),tako negdje dođe i shacal,al je spuh u kur*u,a imaš još i onaj leovince 4road (1600 kuna) al se nikako nečuje!
Aleksandar:
kakvevi gluposti lupate ,isusa mui
jedan govori da mora ic "ijesni"spuh
drugi prica o širem cilindru i klipu
isuse
ja imam sve živo i mrtvo na vxru.
sve osim duljeg prijenosa.dakle oko 12.000 kn je u njemu
motor leti
ako neces kit,onda samo multivar i torque.naravno i federe kvacila druge i rolice ...
sto se tice kita na 4t,komplicirano je i to jako...nije samo plug & play..ima jako puno zahtjeva...
posto je vx slab do jaja sam po sebi,stavi serijala sph,ic ce 20 % bolje nego sa nekim vanserijskim spuhovima...eventulano deak,i mrvu ga otvorit..a neki extreme spuhovi ,šakali i 4roadi,,to zaboravi nis ne valja..jest da su 4road radili majstori si strucnjaci al spuh je g#vn% i jednosravno nevalja...
onaj lik MR J. govori neki kitevi picke materine
za vx i vxr ima samo jedan kit a to je malossiev 209 ili polini kit koji nema puno ljudi,te tako isto nije isproban i testiran.sto se tice malossi i serijskog cilindara,malossi ima snage i to dosta,pogotovo ako malossem usporedis s gusanim cilindrom.malossi em ima manje trenje,em je klip laksi i ima drukciji oblik naspram serijskog,dakle veca snaga...nemojte gluposti lupat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju