Općenito > Generalno o skuterima

Generic XOR 50cc - iskustva

<< < (2/6) > >>

ichko:
Vozim taj motor(tj dva ta motora) i podosta sam zadovoljan s njima,al u pitanju odrzavanja i ostalog,doduse nikad kod servisera nisu bili ja sam ih odrzavao,ali nista pretjerano,jedino ciscenje filtera i karburatoa i ono sitnica odravanje,jos nisam nista od djelova morao mijenjati na njima,jedan je presao 13000 a drugi 8000 i dalje rade kao sat,e sad po pricama i dopisivanjima sa forumasima,svatio sam da je motor dosta zablokiran,tj ima slabu kompresiju,te ne moze razviti vise od 50 kmh,jedino uz neka malo veca ulaganja,sto se tice izgleda meni je u tom progledu super skuter,bas mi neki unikatni cool izgled ima,mana je nesto neudobniji sic od ostalih,potrosnja je oko 3.5-4 l na 100km.....a sto se agility kimca tice,od i generic imaju iste tockove,isto 12 cola iste dimenzije guma....

I nemojte s ovim komentarima bjezi od toga,to je sranje,to je zlo....jer stvarno ne vidim sto mu hvali

FiZor ako ne jos nesto interesuje pitaj

cvele60:
.

Ne fali mu mnogo[ko i keewaju] 400-500e da ga napravis da bude O.K. :laughing7:

ichko:
Po meni se isplati,na kraju opet izadje jeftinije od 2000 eura,a ide bolje od seriskih skutera sa skinutim blokadama,za 2500(koliko otprilike kostaju provjereni skuteri,runnere,sr,nrg,rox...)moze da se sredi da ide ko lud i da extra izgleda,mislim na lakiranje skutera i na dodatne styling stvarcicie,pa nek neko kaze da se ne isplati

FiZor:
Vidiš, vidiš, mislio sam da Generic ima veće kotače, barem tako na oko izgleda. Agility mi je strasno simpa, malen, cijenom povoljniji za jedno 500kn. Planirao sam nešto uzimat na proljeće, tada bi bilo realno, treba mi za grad a i nije mi problem na more ga odvuć, dobro dođe za vozikanje da se ne troše galoni goriva sa automobilom.
Od aktualnih su mi još zanimljivi TGB R50X Jet Fighter, TGB 303R Hawk i Kymcov Vitality i Agility City 50, kojeg sam vidio uzivo na moru i fascinirao me. Veliki kotači što je hvalevrijedno i izgleda mi kao avion, nešto jest skuplji ali opet je znatno jeftiniji od razvikanih Talijana.
Nisam tip koji bježi od mladih korejskih, kineskih i sl. brandova jer ispod tih imena se znaju kriti također pravi strojevi koji su k tome još i vrlo pristupačni, štoviše pozdravljam svaki njihov pokušaj da vrlo konkurentnim modelima pokose bezobrazluk cijena/ponude razvikanih i dugo prisutnih brandova.
Što se uređenja tiče, zanima me samo serijala i skidanje blokade jer ne planiram dodatno ulagat u skuter i 5km/h +/- mi ne igra ulogu, riječ je o gradskoj penzić vožnji, a za taj ušparani novac od ulaganja u friziranje rađe uzmem nešto bolju zaštitnu opremu.

Bokygs:

--- Citat: FiZor - 25 Kolovoz, 2008, 20:00:20 ---Vidiš, vidiš, mislio sam da Generic ima veće kotače, barem tako na oko izgleda. Agility mi je strasno simpa, malen, cijenom povoljniji za jedno 500kn. Planirao sam nešto uzimat na proljeće, tada bi bilo realno, treba mi za grad a i nije mi problem na more ga odvuć, dobro dođe za vozikanje da se ne troše galoni goriva sa automobilom.
Od aktualnih su mi još zanimljivi TGB R50X Jet Fighter, TGB 303R Hawk i Kymcov Vitality i Agility City 50, kojeg sam vidio uzivo na moru i fascinirao me. Veliki kotači što je hvalevrijedno i izgleda mi kao avion, nešto jest skuplji ali opet je znatno jeftiniji od razvikanih Talijana.
Nisam tip koji bježi od mladih korejskih, kineskih i sl. brandova jer ispod tih imena se znaju kriti također pravi strojevi koji su k tome još i vrlo pristupačni, štoviše pozdravljam svaki njihov pokušaj da vrlo konkurentnim modelima pokose bezobrazluk cijena/ponude razvikanih i dugo prisutnih brandova.
Što se uređenja tiče, zanima me samo serijala i skidanje blokade jer ne planiram dodatno ulagat u skuter i 5km/h +/- mi ne igra ulogu, riječ je o gradskoj penzić vožnji, a za taj ušparani novac od ulaganja u friziranje rađe uzmem nešto bolju zaštitnu opremu.

--- Kraj citata ---

Ja sam za TGB-a :headbang: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju