Općenito > Generalno o skuterima
Generic XOR 50cc - iskustva
FiZor:
Koliko ti troši, kolko ide bez blokade, naravno ako si ju skinuo, jesi imao kakvih problema sa njim?
Bokygs:
Blokade nisam još skinuo(neda stari :angry9: ),al urbzo se skidaju.Nisam imao nikakvih problema s njim,samo toči gorivo i ulje,pa pali i vozi :icon_biggrin: .Skut je po mome mišljenju dobar za 9tkn(toliko sam ga platio na popustu koji će sad ubrzo,pa ako budeš uzimao TGB sačekaj)...Neznam što bih još rekao,ima još članova foruma sa tim skutom/mašinom(r50x) koji su skinuli blokade...
FiZor:
Koliko ti troši na stotku? :)
Bokygs:
--- Citat: FiZor - 26 Kolovoz, 2008, 18:59:36 ---Koliko ti troši na stotku? :)
--- Kraj citata ---
Oko 3.5-4 litre...,ali mislim da je malo manja kad se skinu blokade :toothy11:
odin:
--- Citat: FiZor - 25 Kolovoz, 2008, 20:00:20 ---Vidiš, vidiš, mislio sam da Generic ima veće kotače, barem tako na oko izgleda. Agility mi je strasno simpa, malen, cijenom povoljniji za jedno 500kn. Planirao sam nešto uzimat na proljeće, tada bi bilo realno, treba mi za grad a i nije mi problem na more ga odvuć, dobro dođe za vozikanje da se ne troše galoni goriva sa automobilom.
Od aktualnih su mi još zanimljivi TGB R50X Jet Fighter, TGB 303R Hawk i Kymcov Vitality i Agility City 50, kojeg sam vidio uzivo na moru i fascinirao me. Veliki kotači što je hvalevrijedno i izgleda mi kao avion, nešto jest skuplji ali opet je znatno jeftiniji od razvikanih Talijana.
Nisam tip koji bježi od mladih korejskih, kineskih i sl. brandova jer ispod tih imena se znaju kriti također pravi strojevi koji su k tome još i vrlo pristupačni, štoviše pozdravljam svaki njihov pokušaj da vrlo konkurentnim modelima pokose bezobrazluk cijena/ponude razvikanih i dugo prisutnih brandova.
Što se uređenja tiče, zanima me samo serijala i skidanje blokade jer ne planiram dodatno ulagat u skuter i 5km/h +/- mi ne igra ulogu, riječ je o gradskoj penzić vožnji, a za taj ušparani novac od ulaganja u friziranje rađe uzmem nešto bolju zaštitnu opremu.
--- Kraj citata ---
Ako ti pasu veliki kotaci, agility city ti je jedini izbor u tom cjenovnom razredu., za dobru cijenu dobijes vrhunski skuter. a cijena koliko se meni cini nije nista skuplja od r50x-a
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju