Općenito > Generalno o skuterima
Generic XOR 50cc - iskustva
2TDottore:
Ja nikom necu rec da je nesto dobro ako nije.Ja sam vozio dosta tih tajvanskih i kineskih i neznam kakvih poluproizvoda al ni na jednom nisam bio zadovoljan sa ovjesom i kocnicama a to mi je najbitnije da valja.Masina znam da je dobra kod svakog i uz malo para se da sredit da ide dobro ,a kaj se tice izgleda svi ti proizvodjaci idu na izgled samog skutera jer kod takvih stvari to je glavni faktor prodaje a o ukusima se ne raspravlja i naravno osim cijene koja je tako niska jer se rade milijuni primjeraka i materijali izrade su im za k....
rossi46:
dva frenda se zaputila u varaždin iz koprivnice,jedan na runneru 125vx drugi neki 125kymco il neko sranje,i pogodi što??!runner bez beda a kymcu je pukao blok a motor imao 2500km ,naime pala kišica i kotač zadnji je špricao blok i on puko i slinio ulja dosta jer nije imao neku zaštitnu plastiku ispod...neznam al nebi kupio kineza nikad.
razjeban runner iz 97g,je pet puta bolji od novog bilo kojeg kineza....bez uvrede molim!
rossi46:
dva frenda se zaputila u varaždin iz koprivnice,jedan na runneru 125vx drugi neki 125kymco il neko sranje,i pogodi što??!runner bez beda a kymcu je pukao blok a motor imao 2500km :angry7:,naime pala kišica i kotač zadnji je špricao blok i on puko i slinio ulja dosta jer nije imao neku zaštitnu plastiku ispod...neznam al nebi kupio kineza nikad.
razjeban runner iz 97g,je pet puta bolji od novog bilo kojeg kineza....bez uvrede molim! :glasses2:
FiZor:
--- Citat: charnel - 08 Rujan, 2008, 15:53:47 ---ma lik je vec odlucija da ce kupit taj skuter i onda dodje pitat na forum , kakav je skuter, vi mu kazete da je sranje i da k.. ne ide i onda problem nastane, jer je vjerojatno ocekivao komentare odusevljenih korisnika tog skutera, a takvih je izgleda malo.
--- Kraj citata ---
Lik nije odlučio kupit taj skut nego je na forum došao radi savjeta, osim toga, nije problem u kritici upućenoj za dotični model nego kako je to dotični izložio sa nijednim argumentom, nego se tek kasnije izjasnio sa nečim konkretnijim. Iskustva su različita, moja dosadašnja komunikacija vezana za Kymca kod korisnika je bila više nego zadovoljavajuća, neki pak od vas imaju iznimno loših iskustava i to je nekako logično, sa svim stvarima je tako.
Ono što mi je bitno jest uzet nešto s čim neću imat povlačenja sa servisima i kao što je jedan od kolega forumaša rekao da je dobro i uzet nešto rabljeno a provjereno.
2TDottore:
Rabljeno i provjereno je bolja varijanta definitivno jer i ak ti se kaj dogodi dijelova ces uvjek polovnih naci tu na forumu a za kymca i slicne skutere ti rijetko ko ima polovnih dijelova a novi su dosta skupi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju