Dižem temu iz prašine kad sam već imao prste u slaganju dotičnog aeroxa neki dan i uglavnom problem je bil do plastificiranih blokova na koje je bila masa prišerafljena i zbog toga motor nije mogo u okretaje -> rješeno. Druga stvar su preteške rolice u serijskom variomatu... motor je išo mrvicu slabije od serijskog baotijana bez blokada, u krajnjoj puno slabije.
Nekaj su oni prčali po fergazeru i airboxu prije, ali to je dobro bilo, možda da još malo osiromašim smjesu na manjim otvorima gasa i to je to
Nakon malo štelanja prijenosa, stavljen je multivar i rolice 3,6 grama (
), Yasuni City R, motor doslovce leti. Vrti kroz ubrzanje oko 10500 i iznad cca 60km/h postepeno diže na 11300, obrtajka je stock od Aeroxa, vjerojatno i sere, ali po tome smo se ravnali.
Motor je j#beno gušt vozit, svi smo se čudili kak jebeno ide. Odziv na gas trenutni, ne čuje se prejako jer je takav auspuh... ma milina
Nakon štelanja prvo sam ga ja išel probat, pa Aerox007, i obadva smo ostali paf. Wonderkid nam nije vjeroval jer je već tolko razočaran bil u taj motor nakon godina neuspjeha i kad se konačno on sjel na njega nije se dugo vremena vraćal nazad
Šteta kaj mu kilometar sajla ne dela da snimim video ubrzanja
Uglavnom... ovakav jaki base još nisam vozil. Čak ni malčice portani Trophy i Nardo nisu išli ovak jako