Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: cpi kvar  (Posjeta: 1215 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline M1cko

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
cpi kvar
« : 25 Kolovoz, 2008, 00:20:26 »
jedno pitanje...imam cpi gtr50 i juce mi se ugasio tj dok sam vozio puklo je nesto i stao je....sta moze da bude...verglam ga ali nikako da povuce?akumulator prikljucim na kola i opet nista,kao da mu malo fali da ga upalim?????

POMOC pls :(

Offline Brla

• forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sveti Ivan Ž
  • Moj Skuter: Runner VX
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSetup: 209, polini, vxr, itd.
  • MojSpuh: serijala
Odg: cpi kvar
« Odgovori #1 : 25 Kolovoz, 2008, 12:34:48 »
skini svjecicu i provjeri da se nije rastopio onaj vrh  :(

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #2 : 25 Kolovoz, 2008, 14:31:16 »
mozda remen pukao rastavi dekl pa pogledaj nist te ne kosta ako jos posjedujes garanciju za navedeni rjesi to u servisu  :dontknow:

Offline Micky_Slick

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Ciak Majesty Bravo 1.616v
« Odgovori #3 : 25 Kolovoz, 2008, 14:46:25 »
Da je remen pukao,motor bi upalio samo bi vrtio kao da je u leru....(das gas,on stoji u mjestu),
nema potrebe nagadjati,ili zaprljaj ruke ili vodi na servis....moze tu biti 100 stvari..
Burn your tyres,not your soul

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #4 : 25 Kolovoz, 2008, 14:50:05 »
jedno pitanje...imam cpi gtr50 i juce mi se ugasio tj dok sam vozio puklo je nesto i stao je....sta moze da bude...verglam ga ali nikako da povuce?akumulator prikljucim na kola i opet nista,kao da mu malo fali da ga upalim?????

POMOC pls :(

ako je pod garancijom vozi na servis, ako nije opet vozi u servis i za Boga miloga nemoj verglat više! Ak je nekaj ozbiljnije, sa verglanjem može postat JOŠ ozbiljnije.
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Johnny

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Lazarevac
« Odgovori #5 : 26 Kolovoz, 2008, 03:58:13 »
Proveri masu i kapicu svecice ... Ta dva sitna "kvara" su meni napravila tesku jebadu  :toothy3:
Pravila su napravljena da bi se krsila...

Offline STunrider

• forumski skejter
  • **
  • ...Riding is a special gift, without that gift ...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ?ur?evac
  • Moj Skuter: se na dva kotaca (Jetforce) xD (NA PRODAJU!!!)
  • MojSetup: nop...
« Odgovori #6 : 26 Kolovoz, 2008, 09:52:27 »
Da je remen pukao,motor bi upalio samo bi vrtio kao da je u leru....(das gas,on stoji u mjestu),
nema potrebe nagadjati,ili zaprljaj ruke ili vodi na servis....moze tu biti 100 stvari..
ista se stvar dogodila meni al je skut radio, mislim ono, upaljen , stoji na mjestu a mozs ga "turirat" al on ne prihvaca gas.
...Riding is a special gift, without that gift we would be nothing and nobody, so you must use in best way you can... Jet na prodaju!!!