Općenito > Generalno o skuterima

KangChao KC-118

<< < (3/11) > >>

cvele60:
Kod nas se vec prodaju polovni[masine su 4-takt sa 4 ili 5 brzina ???]
http://www.moto-berza.com/ponuda.php

Toyota Jarun:

--- Citat: neer - 24 Kolovoz, 2008, 14:14:03 ---ljepe ti bjele carape haha na slici
hhahaha :toothy12: :toothy12:  :laughing1:

--- Kraj citata ---
nisam ja to na slici nasao sam tu sliku na internetu... a kakva ce bit kvaliteta ili kakva masina to ce se sve doznat kad dodje motor...cijena motora je jeftina...neznam kolko ce me na kraju ispast... al se ja uvijek drzim onoga kolko para tolko muzike...

Agil:

--- Citat: eladio - 24 Kolovoz, 2008, 15:27:26 ---
--- Citat: Agil - 24 Kolovoz, 2008, 12:34:04 ---čemu ovo na mojskuter.com......

--- Kraj citata ---

..oces reci da bi trebao nesto uciniti u pogledu mojmotor.com?  :toothy3:

--- Kraj citata ---

da, treba im objasniti da slobodno njeguju svoju - bajkersku subkulturu , bez ugrožavanja i agresije prema nama skuterašima.....

dok god oni seruckaju bez argumenata po kinezima , forsiraju talijanske marke..... a pogotovu kubikažu...( kako jadno....)...treba srati po njima ...- kao onakvima kakvi se prikazuju...seljačine s skupim mašinama...kojima je motorijada s poremećenom jadnicom ( vjerovatno Borderline personality ) koja se uvija na sceni dok polupijana , zadrigla gomila urla vrhunac užitka i vrhunac poimanja kulture dvotačkaša....

osobno, smatram da mi koji smo svojom pojavnošču, meta njihova omalovažavanja ( 50 ccm 4T, vožnja od točke A do točke B ), ne samo jednako vrijedni, nego i više entuzijasti, više skuteraši, više  u krajnjoj liniji bajkeri.......jer...nemamo mi route 66, imamo samo seljačine koji zamišljaju da su "easy rideri".....( ovo ide samo onima koji su agresivni, netolerantni i isključivi )

tek kad nekom mladcu, koji se registrirao na motori .hr  pomognu skinuti blokade na baotianu....Forum o skuterima motori.hr bit će forum o skuterima....

dotada, bljuvv,... nadobudne , pretenciozne  budale...ako netko nešto i zna ....prevladaju idioti  tipa "wanna be once in the time V-strom or ninja  rider"

gun_rider:
ala sere mi se od tebe iritiraš me živciraš me tlak mi skače čin te vidin...si tako filozofski retardiran da nemogu ričima opisat :violent1: :violent1: :violent1:

DaBo:
Ajde mirr...šta se svađate bzvz.  :angry7: Što se motora tiče sasvim ok izgleda. Vidit ćemo dali tako i ide. Toyota svaka čast na kupovini..nadam se da nidi kupio mačka u vreći.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju