Općenito > Generalno o skuterima

KangChao KC-118

<< < (4/11) > >>

ichko:
Kolko ccm ima ovaj motor,i koliko ce te otprilike novca kostati

Toyota Jarun:
o novcima vam nemogu jos nista reci zato sto nisam jos sve rjesio do kraja... motor ima 125cc... postoji jedan koji ima vise od iste firme ali nazalost nemogu ga uvesti u hrvatsku jer nemoze proci europske standarde ali kad sam razgovarao s njima nesto su mi natuknuli da im je i to u planu... Agil molim te da ne raspravljas o tome u ovoj temi nego negdje drugdje.... nisam otvorio zbog toga temu nego da vas pitam misljenje o izgledu motora...

neer:

--- Citat: gun_rider - 25 Kolovoz, 2008, 01:03:33 ---ala sere mi se od tebe iritiraš me živciraš me tlak mi skače čin te vidin...si tako filozofski retardiran da nemogu ričima opisat :violent1: :violent1: :violent1:

--- Kraj citata ---

ovo nije mazohizam ovo je agresija kako satan kaze hahah-agil je car ajde ne serite  :hmh:

Toyota Jarun:
nisam ja nista reko protiv njega ja samo kazem da bi volio da se komentira motor a ne da se svadjamo

Toyota Jarun:
evo novosti o motoru.... motor sad za 2 tjedna dolazi... vec ga pun k***c cekam... al nema veze..... jucer sam dobio sve potrebne papire za njega... tako da cu jos malo pa cemo vidjet da li to valja ili ne...

evo i jedna slikica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju