Općenito > Generalno o skuterima

KangChao KC-118

<< < (2/11) > >>

R@kija:
dobro izgleda a sad kak ide je pitanje i kakva je kvaliteta... :dontknow:

neer:

--- Citat: Agil - 24 Kolovoz, 2008, 12:34:04 ---čemu ovo na mojskuter.com...i to u općenitoj diskusiji....jedino na motori.hr su minibikeove svrstali u forum o skuterima, valjda da pokažu  kako su minibikeovi nedostojni pravog foruma o motorima, a kako su skuteraši jadni pa im mogu uvalit i "nedostojne " motore....( poslovični balkanski redneksi - moderatori motori.hr)

...ili objavit ovo na tzv.  forumu o skuterima motori.hr...ili premjestit u adekvatni forum mojskuter.com-a  - motocikli...

--- Kraj citata ---

agil ne baljezgaj. :drunken_smilie:

mni je stajling predobar preljepo mi izgleda a koja ce mu cijena biti

neer:
ljepe ti bjele carape haha na slici
hhahaha :toothy12: :toothy12:  :laughing1:

Agil:

--- Citat: ---agil ne baljezgaj.  :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---

imaš pravo, koga se tiče intelektualni jad idiota s motori.hr, osim mene koga su brisali zbog predstavljanja " administrator foruma "4Tskuteri"

--- Citat: ---mni je stajling predobar preljepo mi izgleda a koja ce mu cijena biti
--- Kraj citata ---

meni je svaki skuter koji pokušava sličiti na motocikl dozlaboga ružan, a kao što sam rekao ovo čak i nije skuter, ovo je nešto što pokušava ličiti na motocikl ( vidi, ima lanac)

kladim se da će mu cijena biti između 14500 - 16 000 kuna

ali, mislim stvarno..otkud ??? ?? i najmanja podrška nečemu što izgleda ko kineska igračkica za 13 - godišnjake koji sanjare da budu bajkeri...?

eladio:

--- Citat: Agil - 24 Kolovoz, 2008, 12:34:04 ---čemu ovo na mojskuter.com......

--- Kraj citata ---

..oces reci da bi trebao nesto uciniti u pogledu mojmotor.com?  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju