Općenito > Propisi
glasnoća spuha
Losinj:
opterecujete se glupostima,boli njih k**ra* za spuh ako imas sve uredno,e sad ako imas neki prekrsaj a imo si ih i prije onda odu gledat takve pi*darije ko sto su glasnoca spuha
Iwo SR Tuono:
98dB al nisam 100%, mislim da sam tak negdje čuo :icon_scratch:
kecbaya:
--- Citat: mrcina - 08 Rujan, 2008, 17:01:38 ---može te jebat jebat i jebat i na kraju skinut tablice zbog tehničke neispravnosti vozila/motora te te poslati na vanredni tehnički pregled.
ako imaš orginal spuh super a ako nemaš što onda. oni na tehničkom imaju tu spravu te ako pokaže da je spuh glasniji od onog što propisuje zakon tehnički,te kazne plačaš a ako ne prelaziš zakonsku letvicu zvuka onda sve ide na teret MUP-a.
--- Kraj citata ---
o cemu ti sine pricas kakav vanredni tehnicki si poludio....ne moze ti nista kad to uutuvis u glavu onda ces svatit,jer mi stari radi u drzavnoj inspekciji i znam kako to ide i zato nisam ni platio kaznu od 5000kn stari mi reko šta trebam i to sam napravio i sudac je to popusio i dao mi ukor....
dino_sk:
--- Citat: kecbaya - 08 Rujan, 2008, 23:48:36 ---
--- Citat: mrcina - 08 Rujan, 2008, 17:01:38 ---može te jebat jebat i jebat i na kraju skinut tablice zbog tehničke neispravnosti vozila/motora te te poslati na vanredni tehnički pregled.
ako imaš orginal spuh super a ako nemaš što onda. oni na tehničkom imaju tu spravu te ako pokaže da je spuh glasniji od onog što propisuje zakon tehnički,te kazne plačaš a ako ne prelaziš zakonsku letvicu zvuka onda sve ide na teret MUP-a.
--- Kraj citata ---
o cemu ti sine pricas kakav vanredni tehnicki si poludio....ne moze ti nista kad to uutuvis u glavu onda ces svatit,jer mi stari radi u drzavnoj inspekciji i znam kako to ide i zato nisam ni platio kaznu od 5000kn stari mi reko šta trebam i to sam napravio i sudac je to popusio i dao mi ukor....
--- Kraj citata ---
valjda policajac ovaj nas s foruma zna o cem prica :icon_scratch:
majic_sk:
kecbaya i Losinj sta ste vi zabrijali...
pa mora postojat neka granica za glasnoću, a to je negdje oko 100dB...pa nisu prigušivači bzvz stavljeni...
a to što vi ne dobivate kazne je sreća...
kecbaya ti isto...napravio cijelu frku kak se ništ ne dobi na kraju si dobio sudski ukor..pa nakon 3 ukora ti dolaze soc. radnici doma...bogte...
a ti si praviš pametan a nikad nisi čuo za vanredni tehnički...čovječe pa gdje ti živiš...pa murja te može na to poslat u svako doba dana ili noći ak žele...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju