Općenito > Propisi

glasnoća spuha

<< < (16/16)

kecbaya:

--- Citat: majic_sk - 08 Rujan, 2008, 23:56:53 ---kecbaya i Losinj sta ste vi zabrijali...
pa mora postojat neka granica za glasnoću, a to je negdje oko 100dB...pa nisu prigušivači bzvz stavljeni...
a to što vi ne dobivate kazne je sreća...
kecbaya ti isto...napravio cijelu frku kak se ništ ne dobi na kraju si dobio sudski ukor..pa nakon 3 ukora ti dolaze soc. radnici doma...bogte...
a ti si praviš pametan a nikad nisi čuo za vanredni tehnički...čovječe pa gdje ti živiš...pa murja te može na to poslat u svako doba dana ili noći ak žele...

--- Kraj citata ---

onda mi je to vec 8-9 ukor a po tome bi davno trebali doc socijalni radnici....a u nas ti vamo nema nikakvi vanredni tehnicki pregled...moze s nalogom sta god oce policija ali bez njega moze da ti lize jaja....tako da ne pricas kad ne znas kako se radi kod nas ali i tamo kod vas siguran sam da te nebi vodio na nikakav vanredni tehnicki jer su to dodatni papiri a kome se danas da pisat pa nikome pa ni njima....D

dhorvat:

--- Citat: kecbaya - 09 Rujan, 2008, 00:08:56 ---
--- Citat: majic_sk - 08 Rujan, 2008, 23:56:53 ---kecbaya i Losinj sta ste vi zabrijali...
pa mora postojat neka granica za glasnoću, a to je negdje oko 100dB...pa nisu prigušivači bzvz stavljeni...
kecbaya ti isto...napravio cijelu frku kak se ništ ne dobi na kraju si dobio sudski ukor..pa nakon 3 ukora ti dolaze soc. radnici doma...bogte...
a ti si praviš pametan a nikad nisi čuo za vanredni tehnički...čovječe pa gdje ti živiš...pa murja te može na to poslat u svako doba dana ili noći ak žele...

--- Kraj citata ---

onda mi je to vec 8-9 ukor a po tome bi davno trebali doc socijalni radnici....a u nas ti vamo nema nikakvi vanredni tehnicki pregled...moze s nalogom sta god oce policija ali bez njega moze da ti lize jaja....tako da ne pricas kad ne znas kako se radi kod nas ali i tamo kod vas siguran sam da te nebi vodio na nikakav vanredni tehnicki jer su to dodatni papiri a kome se danas da pisat pa nikome pa ni njima....D

--- Kraj citata ---

Neki dan sam čuo Malaguti Firefox-a sa TT-om...

E, ljudi bejž'te od toga! UŽAS! Nisam shvaćal za ozbiljno kakav je to zvuk. Al sad sam i to doživel i nebi htel da se ponovi uskoro.

Nosim mp3 od sad na ušima da nebi opet došo...  :jerk:

mrcina:

--- Citat: kecbaya - 09 Rujan, 2008, 00:08:56 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

čuj nebih te hjtio uvredit ali selendra je selendra i policija tamo ima neke svoje načine rada.znam iz iskustva, jer kad ljudi dođu odozdo ponašaju se kako su se doli ponašali pa zarade kojekakve kazne i kaznice pa onda drvljem i kamenjem po murji.

murja je samo produžena ruka zakona i to je to. šerifi u selendrama i večim gradovima su razlika dan i noč pa stoga ako neznaš zašto ti nisu došli soc.radnici doma priupitaj starog.i da pročitaj zakon pa onda pametuj.
nauči neke stvari pa onda dijeli savjete jer ovakvim neznanjem napravit češ sranje sebi/starom pa onda drugima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju