Općenito > Propisi
glasnoća spuha
majic_sk:
--- Citat: kecbaya - 06 Rujan, 2008, 21:54:44 ---gle ja sam stavio malossi mhr replicu i izvadio sam vunu iz njega i beci strasno i sad kad kupim gljivu dobar ce zvuk biti...i kraj drotova namjerno prodem polako pa nabijem gas da im bubnjice probijem...i na tehnickom sa iso sa auspuhom i nista nije reko nego samo reko kako ima dobro ubrzanje i to je to je da je moro stavit na usi slusalice jer je tako gadno grmilo.....zajebava te ko ti je god to reko
--- Kraj citata ---
ma nemožeš tak pričat općenito...
eto mene nekidan zaustave i htjeli napisat 4 kazne u vrijednosti 2500kn al sam se nekako izvukao...tak da ono...
nije svagdje isto...
Losinj:
ista je drzava al nije svugdje isto e bas to nevalja kod nas
kecbaya:
ne moze ti nista j#bote.....moze ti lizat jaja di je njemu u autu mjerac za zvuk nema ga a nemore te ni u postaju vodit tako da ti nemore nista....moze ti samo toliku kaznu napisat ako nemas dozvole ili sl...npr:meni je napiso 5 prekršaja 1.nisam nosio kacigu,2.ne reg motor,3.ne istaknuta tablica (bila ispod sica hehe),4.nisam imo dozvolu,5.nisam imo god za upravljanje.....i napiso mi je 5000kn ali znas kolko sam platio 0kn jer sam tuzio policajca jer je to previse para za maloljetnika onda kad je to bilo,jer me nije iskljucio iz prometa vec me je pustio itd a kazna mi je dosla tek nakon godinu ipo dana....itd
mrcina:
može te jebat jebat i jebat i na kraju skinut tablice zbog tehničke neispravnosti vozila/motora te te poslati na vanredni tehnički pregled.
ako imaš orginal spuh super a ako nemaš što onda. oni na tehničkom imaju tu spravu te ako pokaže da je spuh glasniji od onog što propisuje zakon tehnički,te kazne plačaš a ako ne prelaziš zakonsku letvicu zvuka onda sve ide na teret MUP-a.
dino_sk:
--- Citat: mrcina - 08 Rujan, 2008, 17:01:38 ---može te jebat jebat i jebat i na kraju skinut tablice zbog tehničke neispravnosti vozila/motora te te poslati na vanredni tehnički pregled.
ako imaš orginal spuh super a ako nemaš što onda. oni na tehničkom imaju tu spravu te ako pokaže da je spuh glasniji od onog što propisuje zakon tehnički,te kazne plačaš a ako ne prelaziš zakonsku letvicu zvuka onda sve ide na teret MUP-a.
--- Kraj citata ---
a koliko je to u decibelima ak znas mozda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju