Tehnički kutak > Styling skutera
VXR xenon
SlowRider:
--- Citat: KicHo7 - 23 Kolovoz, 2008, 22:05:10 ---hmmmm...dva razlicita odgovora! :) Ajmo dalje
--- Kraj citata ---
Cimaj malo ovu svoju zarulju na kratkom svjetlu pa nam javi rezultate .
potpis mrc
ChRiStIaN:
--- Citat: mrcina - 23 Kolovoz, 2008, 22:05:49 ---svjetla na skuteru po zakonu moraju svjetliti.
--- Kraj citata ---
mda? Za aute su prek ljeta ukinuli pa sam mislio mozda i za skutere...ajoooooj =(
--- Citat: SlowRider - 23 Kolovoz, 2008, 22:07:14 ---
--- Citat: KicHo7 - 23 Kolovoz, 2008, 22:05:10 ---hmmmm...dva razlicita odgovora! :) Ajmo dalje
--- Kraj citata ---
Cimaj malo ovu svoju zarulju na kratkom svjetlu pa nam javi rezultate
--- Kraj citata ---
kak msilis cimaj? pa prebacivao sam dugo kratko pa vidim da nekak zabljesne prije nego pocne punit...cudno mi full sve to lol, nsiam naviknut! ;D
SlowRider:
Svijetla pridonose tvojoj sigurnosti u prometu, kad malo bolje razmislis to bi moglo biti korisno.
greenlite:
Ja kad upalim dugo svijetlo meni se xenon žarulja cca 5-10 sec zagrijava nakon toga ona svijetli kako treba dok mi kratko stalno svijetli. Možeš jedino blicat kad ti je dugo svijetlo bilo prethodno upaljeno neko vrijeme pa je xenon još topli...
Ali kod runnera je to nije dobro složeno za xenon. Ti kad upališ dugo svijetlo onda ti se kratko ugasi jel tak? e tih 5-10 sec tebi če vidljivost biti smanjena jer se xenon zagrijava
ChRiStIaN:
a da nekak slozim da mogu i kratko i dugo ukljucit istovremeno?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju