Tehnički kutak > Styling skutera
VXR xenon
greenlite:
e to bi bilo rješenje
evo o čemu sam ti govorio
andre@26:
--- Citat: KicHo7 - 23 Kolovoz, 2008, 22:10:45 ---a da nekak slozim da mogu i kratko i dugo ukljucit istovremeno?
--- Kraj citata ---
Ja imam xenonke na VX i probao sam si spojiti kada stavim dugo da mi svijetle i dugo i kratko super sve radi samo dođe opterecenje na osigurac i pregori jer vucu previse struje obje zajedno zato sam ja promijenio instalaciju stavio deblje žice i jači osigurač i sada sve super radi.
A ono za blicanje sam i ja cuo da nije baš ljek za xenonke da im to malo šteti, jedino ako imaš one bixenon(žarulja s kratkim i dugim svijetlom) onda možeš slobodno blicati jer onda su obije zagrijane istovremeno kratko dugo, frend na roxu mi ima bixenonku i normalno blica bez problema.
ChRiStIaN:
pa kaj nebi xenon trebo manje struje vuc od ovih obicnih zarulja?! :dontknow:
andre@26:
Istina, ali zato kada se ukopča dok se ne zagrije vuče više struje od ovih ostalih.
ChRiStIaN:
--- Citat: andre@26 - 24 Kolovoz, 2008, 22:36:30 ---Istina, ali zato kada se ukopča dok se ne zagrije vuče više struje od ovih ostalih.
--- Kraj citata ---
pa npr ovak...upalis kratko i kad se to zagrije onda dugo upalis...jer ak ce bit spojena kratko se nece gasit i sam oce trebat punit dugo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju