Ja sam ju večeras izvezao iz garaže, otfurao se do bukovcamalo krstario pa odvezao do hale sportova pa opet do bukovca pa u garažu eph. sve manje mi pocupkava kad krećem, ali nekaj struže kad otpuštam kvačilo, valjda lamela... ili je to normalno???
hladna s čokom pali od prve, druge, poslije malo zajebaje, ali pali. valjda ju treba poštelat, ali i skužit. čini se i da je ler gas malo visoko poštelan.
lijepo se vozit više mi ne švenka po cesti. još sam jako oprezan i privikavam se na nožnu kočnicu pa držim veliki razmak to više što je prednja dosta slaba i treba puno snage za stisnut da nekaj napravi. osim toga, čini mi se da dok kočim prednjom ne radi stop svjetlo.
još uvijek stalno moram razmišljat što mi je činiti, dok ne savladam vještinu. nekoliko puta sam nafrljio gas do kraja, u drugoj i trećoj i vuče kao luda... u zavoje za sada ulazim polako, ali osjećam da bi se moglo i više nagnut. sve više mi se svidja. osjećam da ću istinski uživati kad sve savladam kako treba. prava je to makina, sasvim drukčija od skutera!