Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
filiplatinovicz:
--- Citat: mrcina - 02 Svibanj, 2007, 23:44:12 ---tako je luki ili si napred ili si iza ali nikad u skupini jer im ne spadaš.
što bi rekli da ima se u vožnji prikrpi neki skuteraš kivno bi ga zgural sa ceste jer nema vespu.
kaj je to ponašanje vozača vespe, pa oni su barem poznati po tolerantnosti a ne grubostima.
--- Kraj citata ---
maa daj, mrc,
ne tuguj... napravili bumo krmko klub... ko nema krmka, jaši pravog pajceka ili krmaču! :toothy9:
Kivno:
OK ljudi, pomirenje, mir mir. Nije mi prvi put da sam neshvaćen i zato evo da pokušam ponovo:
Nisam protiv bilo kakvog druženja sa bilo kim i povodom bilo čega ali:
- nikad nebi išao na tečaj za trudnice ako nemam trudnu ženu a pogotovo nebi na takvom tečaju uvjeravao trudnice da bi se tečaj trebao zvati "kulinarstvo"
- kad se pridružujem nekoj grupi istomišljenika koji su se s tim povodom okupili nastojim biti istomišljenik
- Mrci oprosti al ti si meni živa enigma, ja ne poznam takve ljude i možda sam u nekom podsvjesnom strahu kad s tobom komuniciram
- "tebi nisu svi doma" rekao je tata od Nema onoj plavoj zbunjenoj ribici koja mene podsjeća na Mrčinu. Kaj je tu neumjesno?
- ja i dalje mislim da je Vespa klub upravo to - Vespa klub. Svi ljubitelji su dobrodošli. Nemora je imat al nemora mi ni srat da se klub mora zvat Skuter Klub
- Mrči nisam tebi rekao da si uskogrudan. Ti si čovječe LEGENDA!!!
- Deda, i ja volim coca-colu
filiplatinovicz:
Što se više uzvineš, to manji izgledaš onima koji ne znaju letjeti!
F. Nietzsche
Doomsday:
Ja san vidija didu na Vespi... I to na kiši... :toothy9:
filiplatinovicz:
eeeee
prijatelju,
bila je to nadasve ugodna večer na trnju :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju