Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
filiplatinovicz:
Ja svoje članstvo nisam uvjetovao ničim, niti to mogu, niti to želim, niti to bih... nisam ja nikakva zvijezda da mogu bilo što uvjetovati. no transparentno sam iznjeo svoj stav: jednostavno ne želim biti član društva u kojem su meni nemile osobe, što je, smatran posve razumno i ok... zašto bih dobrovoljno bio član neke organizacije u kojoj mi se ne svidjaju pojedini članovi? no, to je moj odabir i moja privatna stvar. ... i nema veze s pivom, nego s razumom. ako moje pravo odabira smatraš uskogrudnošću, opet ok. možda si o meni stekao svoj sud, no varaš se ako misliš da bih se ja zbog takvih stvari s Tobom prepucavao i kačio preko foruma i inače... želiš li to, morat ćeš prvo na mene jako grubo džonom... kao što su to neki, bez razloga i povoda, s moje strane! :-))
uopće mi nije do sukoba. jako sam miroljuvive prirode. jedini je problem što otvoreno iznosim svoje mišljenje, na forumu, baš kao u životu. ponekad me to skupo košta... no, spreman sam ga u svakom trenutku i prilagoditi i modificirati, ako utvrdim da su druge, tuđe opcije bolje, ispravnije, poštenije... dakle, s moje strane nema razloga za frku. Što se Vespa kluba tiče, još barem formalno nisam član. Vespu posjedeujem, pa valjda udovoljavam temeljnim kriterijima. Hoću li je i voziti, u svakoj prigodi, ne znam... Ako je to uvjet za odlaske na izlete kluba, možda i hoću na tim izletima... ali još nisam siguran da sam na to spreman... Neće me ni najmanje smetati, ako predsjedništvo odluči da se na izlet smije samo na vespi, a meni se, kažimo, radije vozi na nekom testnom motoru. Jednostavno se neću priključiti društvu. I sve će biti ok! Ili kako lijepo piše u Righvedi: Ima toliko osvita, koji još nisu zarudili!
filiplatinovicz:
Mrc,
pozvao Te Ante i ja sam Te pozvao, od srca!
I sretan sam i ponosan što sam imao čast jahati u Tvojem društvu! I hebe mi se jesi li bio na vespi, krmku ili Baotijanu. I opet želim s Tobom jahati, ma što itko misli o tome! Meni bi bilo drago da je došlo još više ljudi s foruma, s motorima, quadovima i kaj ti ga ja znam...
Jasno mi je da pravi vesposi valjda žele svi jahat na proizvodima marke Vespa, da budu jednoobrazni, da se to lijepo vidi, kao parada. Meni nije toliko do toga. Ali, ako je tome tako, valja im se prilagodit ili odustat... ne treba se inatit, još manje prepirat. Odlazit ću na izlete s kim meni paše i kome ja pašem i znam da neću ostati osamljen!
luky:
imam osjećaj kao da sam se uključio na neki ženski forum,tek smo počeli a ono problemi moje mišljenje da svi oni koji su imalo pomogli ostvarenju našeg sna su dobrodošli pa čak i oni koji vole vespu kao motor ali je nemogu priuštit zbog ovog ili onog razloga,a kad vas se skupi 50 na sljemenu sa vespama e onada možete "birat" tko će sa vama u đir.
mrcina:
tako je luki ili si napred ili si iza ali nikad u skupini jer im ne spadaš.
što bi rekli da ima se u vožnji prikrpi neki skuteraš kivno bi ga zgural sa ceste jer nema vespu.
kaj je to ponašanje vozača vespe, pa oni su barem poznati po tolerantnosti a ne grubostima.
filiplatinovicz:
--- Citat: luky - 02 Svibanj, 2007, 23:34:38 ---
imam osjećaj kao da sam se uključio na neki ženski forum,tek smo počeli a ono problemi moje mišljenje da svi oni koji su imalo pomogli ostvarenju našeg sna su dobrodošli pa čak i oni koji vole vespu kao motor ali je nemogu priuštit zbog ovog ili onog razloga,a kad vas se skupi 50 na sljemenu sa vespama e onada možete "birat" tko će sa vama u đir.
--- Kraj citata ---
vidi, imam vespicu, sasvim ok, volio bih ju ipak mehanički sredit zbog sigurnosti... eto, Anti je na sljemenu pukla guma, svasta se s njima događa. čujem da znaju otić sajle, a koliko mi je poznato, ima ih čak sedam... dakle, za izlete želim pouzdan stroj, a to će biti tek nakon servisa. drugo, ne znam dobro vozit vespu. na skuterima s automatikom mi je ok. usvojio sam korištenje komandi. na vespi mi se tek predstoji naučit vozit i kočit nožnom i ručnom i spontano mijenjat brzine... dakle, samo bih zavlačio skupinu drugih, koji jure kao zmajevi... tek trebam otkriti njenu stabilnost i mogućnosti u raznim uvjetima... vespa je ipak po mnogočemu specifičan stroj.
Inače, potpuno se sla-em s onim što si napisao. upravo tako i ja mislim. meni se vespa svidja i simpa mi je i guba i zato sam ju i uzeo, ali vjeruj ,mi ne nosim njenu sliku u novčarki i ne masturbiram na nju. možda bi bilo lijepo da mi znači onoliko koliko znači pojedincima. ovako ih teško razumijem. moj... ili njihov problem???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju