Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
filiplatinovicz:
a dobro, tajniče, vozit ćete se uglavnom bez mene.... sve zbog ljepote, ekskluzivnosti i stila... još da predsjednik položi vozački i sredi si onaj zgužvani blatobran, bit će kao u opereti...i
etetre:
ma nema preprike, ja sam malo isto impulzivno reagirao, ali samo zato kaj mi je stalo do interesa vespe i kluba....
i htio bi da dedu vidim jednom na tom px-u.... :)
Kivno:
--- Citat: filiplatinovicz - 02 Svibanj, 2007, 12:39:57 ---Ja derem jajčeka na pravim stvarima.... mislim da nije poanta na elitističkom vespa druženju, nego na druženju kao takvom i da nije važno ko kaj vozi... a to pitanje vezano za ukućane smatram neumjesnim... pederska jakna, duša... tko zna što je prevagnulo. matija me zvao da svakako dosdjem... a onda utekao. nije to u redu.
sto se tice kluba, to je ok, kad je riječ o specifičnim interesima... ali neke aktivnosti ne bi trebalo vezati uz vrstu bvozila, kao što su izleti....
--- Kraj citata ---
Elitističkom? :rofll:
Druženje kao takvo? Pa zar i ti, koji si "napisao stotine klupskih statuta", ne kužiš pojam kluba kao "interesne udruge građana"???
Ajmo još jednom: Nitko ovdje nije protiv ikoga koji ne vozi Vespu al JA fakat ali fakat NE KUŽIM!!!! ljude koji sa "novim Golfom dođu na sastanak ili izlet Buba Kluba" kako mu je jednom neko pokušao objasnit. I onda još traži da se ne zove Vespa Klub ili da Vespa nije uvjet ili ona najbolja - Klub ljubitelja vozila grupe Piaggio!!! Da mu nisu svi doma je najljepše što sam u tom trenutku mogao reć. Slažem se da je neumjesno. Mrči, ispričavam se stvarno al daj ono - ma znaš, počinje sa o, drugo slovo d.
Matija te zvao jer je mislio da ćeš doć na Vespi i zato jer si mu drag i fora i voli s tobom popit pivu. Nije znao da imaš obaveznu pratnju.
Što se druženja i vožnji van aktivnosti OVOG kluba tiče i ja sam za pa i jedva čekam da me Mrči prestigne onakav "sav vražji" na svom BW Krmku. Mislim da bi nam jedno pivničenje sad najbolje sjelo. Ono, nemoraš mi se opravdavat da inače piješ coca-colu.
Čuj, ja se s tobom ne želim a obzirom na tvoju profesiju i broj postova niti nemogu kačit preko foruma (a da ne popušim gadno) ali kad si već spominjao uskogrudnost - TI si prvi svoje članstvo uvjetovao neučlanjivanjem nekog drugog. Sad ćeš to valjda pripisat x-toj pivi ali tako je bilo...ili nije?
@nte:
jbg, vespa klub će se organizirat i djelovat onako kako se predsjedništvo dogovori. a to je već riješena stvar...
inače, meni je prvomajski izlet bio zabavan i ugodan. Deda i mrc su zapravo spasili stvar, inače bi od sveg skup ispao jedan veliki :fingerr:
meni je vespa jako drag motorić, ali prije svega guštam u vožnji na 2 kotača (nekad i na jednom ;D) pa ne mislim strogo birat društvo. al kad se skupljaju vespaši, nek dođu na vespama :) jer osobno ne priznajem ni jednog vespaša, ukoliko vespu ne posjeduje. zato i je u statutu određeno da redovni član može bit isključivo vlasnik dotične.
mrcina:
ovako kivno da ne budeš kivan na mene jer ti ja nisam kivan na tebe ali ovo nemogu pretrpjeti.
nisam došao samostalno nego na poziv antea pa se posvadi sa njim a ne sa dedom ili bilo kim drugim sa ovog foruma.
nisam uskogrudan ali ovakvi ispadi ala ""Mrči pa otkud sad ti opet na VESPA skupu? Tebi fakat nisu svi doma. "" neču pretrpjeti nego ču ti odgovoriti da sam bio zadovoljan i skoro pa veseo kad sam dobio pozivnicu. a što se tebe tiče prvo riješi probleme kod kuče a tamo ih i ostavi jer nas se to ne tiče to su tvoji problemi. mi smo se lijepo proveli, a to što si rekao aludira da bi napravio scenu več u startu.ako misliš ti biti uskogrudan ostani kod kuče i nemoj dolaziti jer kao što kaže djed ljude nemožeš dijeliti po onome što voze več kakvi su u društvu i kako se ponašaju.
ako ovako nastaviš prisvajati vespa klub i određivati tko smije a tko nesmije doč usprkos pozivnice bolje da se ne pojavljuješ na skupovima bilo kakvim jer prema tvom ponašanju ljudi če imati loše mišljenje o tom klubu,ljudima u njemu i ljudima oko njega.
kivno pozdrav i neču se ispričavati za ništa jer ovaj put odgovaram na provokaciju a moje kod kuče ostavi na miru nisu ti ništa krivi a ako treba doči ču na svaki skup samo tebi za inat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju