Društveni kutak > Vespa klub

VESPA CLUB CROATIA

<< < (190/219) > >>

Kivno:
Alo starim i novim članovima.
Sori za jučer, djeca mi se rasplakala u krilu da ostanem još malo a fakat ih rijetko vidim duže od sat vremena. Iskupit ću se već nekako.

A kakav je ovo kurčevi VESPA izlet??? Deda pa daj poderi malo "jajčeka" i na Vespi a ne samo na testisima. Mrči pa otkud sad ti opet na VESPA skupu? Tebi fakat nisu svi doma.
Pa nije se valjda presidente demonsrativno pokupio doma? Nadam se da mu je ipak bilo hladno u toj pederskoj trenirkici.

OK, ajmo malo ponovit gradivo: Svaka čast vama na neVespama, burazi smo, haj fajv i to...OK?

ALI - VESPA Club Croatia - DOBRODOŠLI!!! Pa šta sad tu i kome nije jasno?  :icon_scratch:

filiplatinovicz:
Ja derem jajčeka na pravim stvarima.... mislim da nije poanta na elitističkom vespa druženju, nego na druženju kao takvom i da nije važno ko kaj vozi...  a to pitanje vezano za ukućane smatram neumjesnim... pederska jakna, duša... tko zna što je prevagnulo. matija me zvao da svakako dosdjem... a onda utekao. nije to u redu.
sto se tice kluba, to je ok, kad je riječ o specifičnim interesima... ali neke aktivnosti ne bi trebalo vezati uz vrstu bvozila, kao što su izleti....

etetre:
evo da malo razbijem prepirku....
dobio sam mail od vespa world cluba, tak da nas ima i tam....
evo link...
http://www.vespaworldclub.com/VespaClubNelMondo/tabid/96/language/en-US/Default.aspx

filiplatinovicz:
nema tu prepirke... zao mi je ako se itko osjeća loše...
i zao mi je sto nisi ostao s nama... isli smo na chevose

@nte:
a ništa...ubuduće na susrete vespa kluba dolaze isključivo vespe...

a prvomajska tura na Sljeme se nije ni mogla nazvat vespa susretom (2 vespe  :dontknow:), bilo je to druženje forumaša!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju