Društveni kutak > Vespa klub

VESPA CLUB CROATIA

<< < (173/219) > >>

luky:

mislim da nemaju nekih posebnih mana jedna je kvačilo a druga je hrđanje iako je to kao i kod svake stvari ,sve zavisi na što naletiš.u principu sve su one nepoderive jedino što se sve "mane" novijih modela zaborave kad se stisne prednja kočnica i to samo sa kažiprstom a prednji kraj samo potone.
ja sam riješio kvačilo tako da sam promjenio nove lamele i sve skupa platio 300 kn a sa hrđom se borim štapićima za uši i sivom bojom za auspuh i to jedino na pragovima na spoju ispod noga i na spojevima na prednjem blatobranu..10 puta sam je upalio na anlaser u ove 4 godine što je u mene,tako da se akumulator potrošio ali mene anlaser ni neinteresira jer je kurbla podsjetnik na neka prošla vremena a hvala Bogu 47-ica je tu da je nagazi. :icon_thumright:

@nte:
hvala, luky!   hrđa, kažeš....dobro, kod vas more ima dodatni utjecaj, sol leti na sve strane..
anlaser - nek se nađe, iako mi ne pada napamet kupovat novi akumulator u slučaju da se stari isprazni  :laughing7:
nadam se da ću ovaj tjedan riješit kupovinu. lud sam višeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kivno:

--- Citat: luky - 23 Travanj, 2007, 21:03:12 ---i usput koliko sam dužan kunica i kome da se javim vezano za članarinu.

--- Kraj citata ---

Čekamo papire iz ureda za upravu pa da možemo otvorit žirac. Kad otvorimo, javim ti.

Kivno:
Skinuo sam ovaj isti software za forum i nije ga neki bed postavit ali mislim da nam je ovdje sasvim u redu. Šta kažete?

etetre:
pa tu nam je super, ali tehnički gledano stranica bi nam trebala imat forum......  kuis, braco?  :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju