Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
@nte:
--- Citat: Kivno - 23 Travanj, 2007, 12:44:14 ---
Luky je kao najjužniji (budući) član dobio iznimnu povlasticu da mu se otvori e-mail [email protected] prije nego sredi članstvo. Osim udaljenosti, razlozi su i potencijalno osnivanje Podružnice Dubrovnik i njegov potencijalni put na VWD na kojem bi mogao jedini predstavljati naš Klub. Nadam se da se idejopokretači i budući članovi slažu sa ovom iznimkom.
--- Kraj citata ---
slažem se, dapače :icon_thumright:
Kivno:
Evo druže predsjedniče, dodao sam i web mail prema vašoj želji. :icon_thumright:
Gledaj redovito jer se očekuje mail od Vespa World Cluba.
@nte:
može neki counter na stranicu?
da vidimo kak se situacija razvija :toothy10:
luky:
evo vespice za @ntu još ti ja za 300 kn prodam komplet bijele žmigavce sa sjenilima naravno, i to je to.prešla je 25000 km i mislim da 800 eura nije konačna cijena.boja se slabo vidi jer je u garaži.jedino je je...e što je px 150 a ne 200 ali i to nije problem vespa je prvenstveno napravljena za uživanje a nama u brdovitim krajevima u dalmaciji je ipak potrebna malo veća kubikaža.imam još slika.i usput koliko sam dužan kunica i kome da se javim vezano za članarinu.
listajući neke stare albume naletio sam na sliku mog prvog i nadam se jedinog pada s vespe.
prvi veći izlet s vespom u vela luku i na povratku malo klizanja a ljeto 8 mjesec kratki šorc
bez kacige nas dvoje.ali još sam bio pod dojmom večeri prije tako da me nije baš bolilo.odmah sam pošo na plažu dobro opro u moru i za mjesec dana je otpala i zadnja krastica.naravno doma sam reko da sam se složio niz stjene na moru.
@nte:
lijepa je vespica.....da je 200 ccm, uzeo bi ju! sutra idem pogledat jednu PX 200 iz '91. ima anlaser, prešla neku siću. što ti misliš luky o tim PXicama iz devedesetih? jel imaju neke mane za razliku od neuništivih dama iz 80-ih i ranije?
za članarinu i ostalo treba se još malo strpit, ima nekih stvarčica za posložit u klubu :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju