Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
@nte:
ja se ovdje sasvim ugodno osjećam :)
Doomsday:
Nisam siguran dali je izvedivo, i dali bi se Elad složio (iako mislin da njemu to nebi bija bed) ali postoji li mogućnost da svoj forum samo linkate na bazu od ovoga, i to samo na podforum od Vespe... Tako bi bili vidljivi još uvik i ovde, a sa vašeg foruma, bilo bi vidljivo vaše okruženje, i baza od podforuma Vespa, ništa drugo od baze foruma mojskuter... :icon_scratch:
U svoje vrime san mora znat dosta o objektnim bazama i takve stvari su bile moguće, ako ih sam isprogramiraš... Neznan za ove gotove alate, može li se tako nešto napravit, iako generalno gledajući, ti alati su obično dosta moćniji od onih namjena za koje ih mi koristimo, pa ko zna... :dontknow:
@nte:
Doom, jesi ti posjetio stranicu www.vespaclubcroatia.com i kliknuo na forum? ;D
Doomsday:
Jesam, ali me ne kontaš...
Pitanje je, može li se napravit potpuno novo, Vespa okruženje foruma, koji bi od foruma mojskuter.com koristija samo dio baze, onaj podforum od Vespe... Kod objektnih baza, izgled baze i nema puno veze sa samim sadržajem, ali stvar nije baš tako jednostavna...
Svakako, rezultat bi bija da u konačnici, na Ves Club Croatia forumu, izgled bi bija kakav vi odredite, ali podaci bi bili iz baze podforuma Vespa za mojskuter.com... Tako bi bili i tu i tamo, a drugačije izgledali...
Šta se tiče mogućnosti ili nemogućnosti administracije podforuma Vespa na mojskuter, te bi stvari moga Elad riješit...
Sad je samo pitanje, jeli to izvedivo na neki praktičan način, ili je previše truda, ili je neizvedivo...
:drunken_smilie:
Kivno:
Izvedivo je samo treba volje i malo truda. Možda "tu i tamo" opcija ili da "kupimo" vespa dio baze od Mojskuter.com :rofll:
Ustvari, kad bolje razmislim, i ja sam malo zahrđao pa neznam :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: kako izvest "tu i tamo". Hmmmm... eladioooo!?!?!?
Ma jel to ima uopće smisla?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju