Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
etetre:
gle stari, ak si tak dobar i kreativan ko sta pricas, rezolucija ti je 1200dpi-a i to jos u tif-u i ako imalo poznajes vektore i vektorske funkcije, to bi za tebe trebao bit piece of cake....
ali bi ja bio sretniji kad bi ti napravio svoj prijedlog logotipa i tu ga s nama podijelio...... :toothy10:
Doomsday:
--- Citat: etetre - 05 Siječanj, 2007, 11:47:49 ---gle stari, ak si tak dobar i kreativan ko sta pricas, rezolucija ti je 1200dpi-a i to jos u tif-u i ako imalo poznajes vektore i vektorske funkcije, to bi za tebe trebao bit piece of cake....
ali bi ja bio sretniji kad bi ti napravio svoj prijedlog logotipa i tu ga s nama podijelio...... :toothy10:
--- Kraj citata ---
Abate led, jel ja govorin kineski ili šta... :laughing7:
NEMAN ČIME RADIT, NI VEKTOR NI BITMAP!!! :jerk: :icon_tongue:
A šta se kreativnosti tiče, ja san totalna truba... Reka san da san radija pripremu, a ne dizajn, i da su mi dizajneri, ka i većina kreativaca, išli na živce... :laughing7:
Jebiga, svi umjetnici su ti slični, triba im drama da bi funkcionirali i ostali kreativni... Ja osobno dramu izbjegavan... :icon_biggrin:
Ja nebi moga dizajnirat ni vlastitu osmrtnicu da mi život ovisi o tome... :toothy3:
Ali, kad nešto vidin, mogu reć dobro-loše, možda ovako-onako itd... Pa i sam znaš da je najlakše bit kritičar i zajebavat poštene ljude koji nešto ipak naprave... :happy8:
I zato ti kažen argumentirano, lenta kakva je stavljena je prevelika, predominantna, sadržajem zbunjujuća i trebalo bi je ili prominit ili maknit... ;D
A ti kako hoćeš... :drunken_smilie:
etetre:
pa ko da te onda shvati ozbiljno kad si totalna truba kak sam veliš? :toothy12:
ja te sigurno nebum....
Doomsday:
--- Citat: etetre - 05 Siječanj, 2007, 12:02:44 ---pa ko da te onda shvati ozbiljno kad si totalna truba kak sam veliš? :toothy12:
ja te sigurno nebum....
--- Kraj citata ---
Jel ti to mene lagano :fingering: a... :jerk:
Dakle ovako... Iako nisan kreativac, znan ocjenit vrijednost nečijeg kreativnog rada, pogotovo s tehničkog apsekta, a baš u tom aspektu tvoj rad nije zadovoljio (prevelika i loše definirana lenta s obzirom na funkciju)... :laughing7:
A sad, ima umjetnika koji ne žele da im netko 'kompromitira' ::) viziju, pa svaki kritiku, čak i konstruktivnu, apriori odbijaju... Pogledaj samo većinu arhitekata u HR, i funkcionalnost njihovih 'umjetničkih' rješenja... :sad3:
Toliko od mene na ovu temu... :icon_tongue:
eladio:
predlazem na troojnicu staviti jos Istarski grb i to je onda to :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju