Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
etetre:
--- Citat: Doomsday - 05 Siječanj, 2007, 12:21:36 ---
Jel ti to mene lagano :fingering: a... :jerk:
Dakle ovako... Iako nisan kreativac, znan ocjenit vrijednost nečijeg kreativnog rada, pogotovo s tehničkog apsekta, a baš u tom aspektu tvoj rad nije zadovoljio (prevelika i loše definirana lenta s obzirom na funkciju)... :laughing7:
A sad, ima umjetnika koji ne žele da im netko 'kompromitira' ::) viziju, pa svaki kritiku, čak i konstruktivnu, apriori odbijaju... Pogledaj samo većinu arhitekata u HR, i funkcionalnost njihovih 'umjetničkih' rješenja... :sad3:
Toliko od mene na ovu temu... :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ja mislim da si ti tu zadnji koji moze nesto ocjenjivati i sa tehnickog i sa estetskog smisla, jerbo vidim da nemas veze ni s omjerima nit sa formom, a ni sa vektorima (cije si dite)..... jesam i ja dosta tvrd, to tak funkcionira u tome, ali ni jedna tvoja kritika nije bila "stučna", tako da sam skuzio da nemas veze o tom kaj pricas i definitivno NE znas ocijeniti vrijednost nekog kreativnog rada onak kak spada..... mozda mozes, ali samo da sebe utjesis i da nekaj veliš.... sorry kaj sam tak drzak, nhf.... .. za bzvz si napravio totalnu prepirku oko grba, a ja sam izgubio toootalnu volju za vise išta radit.....
šteta...
Doomsday:
Prije nego san progovorija o omjeru lente i grba prvo san pogleda gomilu primjera (znaš, u google picture search utipkaš 'vespa club logo'...) i naša puno primjera sa po meni primjerenijim omjerom za lentu i zupčanik, pogotovo kad ne želiš NAGLAŠAVAT lentu jer je IDENTIČNA zastavi druge države, ili ako želiš aplicirat nešto drugo, ka šta san ja ima ideju o pleteru...
A svojin ponašanjem samo potvrđuješ moje mišljenje o 'kreativcima'... Pa kad ti je drama napeta, samo naprid... Ali, ja ti neću pomagat pri dramatiziranju... :sad3:
Over and out.
etetre:
ah, steta sta nemam google.... :toothy9: ...a jos veca steta sta su nam napravili zastavu ko nizozemsku, sam sta su taj grb metli nutra pa su mislili da ih nece ljudi skuzit..... nisu ni slutili..... :sad3:
end of story...
r.e.!:
A sada bez prepirke.
ET3 je već napravio puno, štoviše sam je i osmislio logo. Tu i tamo tehnički detalji kome su bitini, bitni su a kome nisu nisu. Hoće li biti što sa lentom ili ne, ne treba i neće se odlučiti odmah.
Ja se ne razumijem u dizajniranje i zato se previše ni ne miješam ET3-u u rad, na oko mi je što lijepo ili ne.
Kako će što biti, omjeri, srazmjeri ili što već nije bitno. Mi smo u ovo sve ušli s velikim entuzijazmom i ne želim da ga itko ili išta pokvari.
Od sada samo kreativno tko za to ima smisla, a ostali neka se dive.
Dakle bez prepucavanja, ova tema je prevažna da bi se energija razbacivala uludo.
@nte:
a stvarno ste ga počeli svi srat i pametovat....
jesam lijepo reko da pustimo etetrea nek napravi grb...i napravio ga je...šta sad hoćete još? svak bi neku svoju verziju :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju