Društveni kutak > Vespa klub

VESPA CLUB CROATIA

<< < (36/219) > >>

r.e.!:

--- Citat: Doomsday - 05 Siječanj, 2007, 11:17:52 ---
--- Citat: etetre - 05 Siječanj, 2007, 11:03:37 ---jel moze i gospu i malog isuseka da ukomponiram?  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Je uz mali text: 'Djevo, kraljice Hrvata'...  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Pustite zajebanciju, ovo je ozbiljna stvar, nakon 60 godina imat ćemo logo...a autor mu je ET3 uz našu malu pomoć (smetanje) :icon_biggrin:

Doomsday:
Ma nemoj ti mene krivo shvatit, meni je isto bitno kako će logo izgledat, možda u nekoj budućnosti ćopin neku polovu PX-icu i poželin se učlanit, pa ko će od srama pokazat logo... :icon_tongue:
Nego, ako ne želiš drugačije, onda bolje bez tako velike lente, i bez trobojnice uopće, samo odvlači pažnju... Iako ova kombinacija sa šahovnicom u zupčaniku i pleterom u tankoj lenti bi mogla bit jako dobra, minimalistička, a prepoznatljiva... :dontknow:
Kako hoćeš... Ja bi nabacija prijedlog na brzinu, ali na ovom poslu niti iman alat niti mi se da prčkat po bitmapama, ipak san ja više dite vektora... :laughing7:

r.e.!:
Nisam te krivo shvatio. Znam ja da si ti prikriveni vespozzo :icon_biggrin:

etetre:

--- Citat: Doomsday - 05 Siječanj, 2007, 11:31:26 --- ipak san ja više dite vektora... :laughing7:

--- Kraj citata ---

a kaj mislis u cemu ja radim?  sigurno ne u bitmapama....

Doomsday:

--- Citat: etetre - 05 Siječanj, 2007, 11:37:51 ---
--- Citat: Doomsday - 05 Siječanj, 2007, 11:31:26 --- ipak san ja više dite vektora... :laughing7:

--- Kraj citata ---

a kaj mislis u cemu ja radim?  sigurno ne u bitmapama....

--- Kraj citata ---

Pa to ti ja i kažen, ja neman tvoje file-ove, a i da iman, trenutno ih neman u čemu otvorit...  :jerk:

Sve šta bi ja moga prčkat su bitmape koje si do sada posta... A ni za to neman dobar alat... Pa radije pizdin ovako... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju