Evo mene natrag.
U međuvremenu,motoru sam poklonio cca 1000 i neke kune dijelova. Dosle su nove rolice,nova dizna malo veca,centralna opruga,pločice naprijed i natrag,nova kočiona trekućina naprijed i natrag,novi semerinzi prednje vilice,antismrz,nove metzeller gume,novi filter zraka,desni retrovizor što mi ukralo.... I kacigu sam novu kupio,ljeti mi je skuter spas. Nadalje,kad smo ja i kolega to slagali, metnuli smo neki malossijev spuh i motor ide u odnosu na 50ccm ko mutav,dvoje vucem ko nista a to mi je bio cilj. Spuh je kod mene 5 mjeseci i kolega mi ga je posudio na šemu ako bivši gazda ne pita,eto ti ga al desilo se da ga je gazda trazio jucer i jutros sam ga morao skinut i vratit tvorničkog sa polomljenim komorama i sad je to s konja na magarca,motor crkava. Zato sa u potrazi za auspuhom. Budget je navijen na max. 700kn. Dajte prijedloge da to što prije i bezbolnije riješim,muka mi ga vozit. Reko mi kolega od jeftinijih Giannelli GO neki da pogledam,listam net pa gledam Leovince,Malossi ovaj onaj ali provjereno neznam ništa pa reko da pitam. Ajmooo