Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Skuter engage(kinez) neće i nedaje znaka da upali. MOLIM POMOĆ  (Posjeta: 317 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline šimić

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
 :drunken_smilie:Štovane kolege skuteraši molim Vas ako netko zna  za POMOĆ:Naime posjedujem skuter Engage(kinez) 4 t.Motor sličan ako i nije Boatian.Došao sam kući i motor normalno ugasio i drugi dan MRTAV, nema šanse da ga upalim.Skuter je redovno održavan i ide kao violina. E sad više ni vau.Skuter ima sva moguća sr..... od odaljinskog paljenja pa do alarma.Već nekoliko dana pokušavam ga kresnuti ali ništa, naime moš verglati cijeli dan on ništa, do sada sam skinuo karburator sto puta i čist kao suza, mijenjao sviječicu (koja doduše po meni baca slabu iskru, plavkaste boje) stavljao drugi (novi) karburator, drugu bobinu i opet isto ,ništa .Duboko sam uvjeren da je nešto sa strujom samo nepada mi na pamet što.Ma nije mi jasno motor niti je gubio snagu niti mijenjao zvuk, jednostavno ga parkirao i neće više da upali.Pa izludio me sjednem u garažu i satima ga gledam i jednostavno neznam u čemu je problem.Zaboravih mislio sam da je ona parkirna nožica (sa prekidačom) u pitanju.Jednostavno je raspojim i opet isto NEĆE. MOLIM VAS AKO NETKO ZNA DA ME USMJERI U RIJEŠAVANJU PROBLEMA: HVALA
« Zadnja izmjena: 04 Svibanj, 2014, 21:43:13 šimić »