c/p
evo sad pisem ful ok i cijeli nabubrio
bio sam na pannonianu i nist nisam guz piva popijo ni duvo ni nist - i idemo doma i u petrevcima se to desi - selo jedno pored satnice
i idemo i ja vidim zavoj , u tom trenutku pogledam nest na ruku mislio nest vlazno osijeto i kad pogledam ono znak od mene 10cm i samo bum - i onda onaj filing slobodan let s nekim besnim saltom i nalazim se u samcu - lagano lupkam prstima funkcionira - onda nogama i glavom lagano se dize i oko mene nekih 5 baba
imao sam kacigu s DD kopcom osijetio sam u trenutku da mi oce izletit s glave - marushin je zakon
joj sinko sta si to radio ?? pa da znam sta sam radio ponovio bi j**** ju blesavu
neko spomenio da ce zvat policiju - sa onaki polupan ocu da im j**** kevu reko nikakva policija - tek onda nastaju sranja
i ljepo gledam i kolega mi se vraca koji je vozio ispred - pita sta je ja reko samo vozi - doso malo dalje - bacio skuter na pod i ja lego na cestu i lezim nekontam sam sebe - cijeli zbunjen
izvadio fotic bacio kuju slikicu - i onda pocinje zajebancija - da bog stvarno nece budale ...
vratili se na mjesto nezgode i potrazili neke gluposti sto su mi popadale
nasli to i reko idem ostavit skuter kod nekog poznanika u selo - pocnem vozit i skontam da je skuter u redu - i nist pali odma doma (nekih 15km)
i doso doma - pokazo starom - i njegovo je pitanje - jesi ti pio sta ?? - ja reko ne
oso po runnera - kad se sve malo stabiliziralo -
ja reko moram zapalit jer ce mi srce iskocit - i onda sam tek zapalio pa sam onda bio naduvan kad sam pisao na forumu
slider je savijen ali ja mislim da rama nije - skuter sve dobro vuce - neide ni ustranu jedino sto je korman savit ali nist posebno
da nije bilo slidera opizdio bi ja s kormanom u znak pa bi bilo malo ruka sjebanija - a ono sta bi bilo kad bi bilo tesko je pricat
neznam ni sam - ovo mi je prva tak malo zesce nezgoda - sve je to ok ja hodam - kuk me jebe ali sve ce proc - skuter ce se popravit
bit ce jos bolji i sexypilniji - to je na foru nogometasa kad ima nezgodu i kaze - vracam se jos bolji i zesci
sad cu imat vremena da stavim bar i tako to
ma sve u redu dok ja svrljam po forumu i sjedim u stolici a ne u kolicima , kak sam mogo =)
bit ce danas najvjerojatnije slika malo boljih jer ono je ku**c a ne slike - ruke drču ko u malog zeke