Općenito > Propisi
Slovenija i njihova policija
jprekrit:
--- Citat: marko_AeRoX - 27 Lipanj, 2009, 09:21:23 ---hmm, kolko ja znam, ak je skuter na osobu onda nebi trebal, ali ak je na firmu neku onda mora imati onaj papir da ima pravo voziti to... mislim da netreba ak je privatno vlasnistvo... al provjeri za svaki slucaj, nije se s tim za zajebavat...
--- Kraj citata ---
OK. Budem se još raspital... Ali ako slučajno netko zna više o tome, molil bi da mi javi. I još... Sigurno treba imati i onu zelenu kartu??? ...ili netreba?
marko_AeRoX:
--- Citat: jprekrit - 27 Lipanj, 2009, 10:02:07 ---OK. Budem se još raspital... Ali ako slučajno netko zna više o tome, molil bi da mi javi. I još... Sigurno treba imati i onu zelenu kartu??? ...ili netreba?
--- Kraj citata ---
cini mi se da su decki komentirali da treba obavezno imati zelenu kartu... pogledaj napred...
ivanm:
obavezno zelenu kartu, da.. inače ti ju oni prodaju, a zna se koliko to može biti eura..
efz:
Ako vozilo nije na osobu koja vozi i ako osoba na koju glasi vozilo nije prisutna, mora se imati punomoc od vlasnika, postoji sansa da te nece nista ni pitat, ali ne vrijedi riskirat, znaci ne bi smio ici prek granice bez punomoci!!
vktr:
neki dan sa ovim svojim koritom sa frendom ošo do slovenije po kebab do centra, čak su i primili kune, :icon_biggrin:
nisam imao retrovizore, to je jedini mogući "prekršaj" i nikom niš, pustili su nas.naljepnicu naravno da nisam imao., a tam se voze ko luđaci neki, mi ljepo po propisu 70 a nAUDI nas prešiša sa 100 i neš, a kad smo došli tam ispred toga di se prodaje kebab, svi gledaju, bulje u nas ko da smo neznam kaj :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju