Općenito > Propisi

Slovenija i njihova policija

<< < (9/11) > >>

..::IVKULJA::..:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2009, 22:02:57 ---On mora u Sloveniju, tako da ta varijanta ne hoda. Obzirom da ima novi NRG koji ima relativno dobre kocnice, nema straha da ce zbog kasnog kocenja zavrsit u Austriji iako opreza nikad dosta.
--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

stipe:
ja prolazija jucer autom, u petak isao u njemacku i vratio se jucer...

fora je, kroz njemacku picis 220, kroz austriju 130 a kroz sloveniju 60 :D

jebena katastrofa

Mrle Mrki:
kroz sloveniju 60 a kroz njemacku 220 i opet za isto vrijeme prodjes i jednu i drugu drzavu.  :laughing9: :laughing9:

jprekrit:
I mene jedno zanima u vezi skutera i slovenije... Dakle radi se o sljedećem... Idem na skuterfest sa skuterom u sloveniju i s menom bi išo moj frend isto sa skuterom ali nije njegov. Da li on treba kakvu suglasnost ili potvrdu od osobe čiji je skuter da slobodno pređe granicu s tuđim skuterom? Ako treba, di se to može podići?

marko_AeRoX:

--- Citat: jprekrit - 27 Lipanj, 2009, 08:58:47 ---I mene jedno zanima u vezi skutera i slovenije... Dakle radi se o sljedećem... Idem na skuterfest sa skuterom u sloveniju i s menom bi išo moj frend isto sa skuterom ali nije njegov. Da li on treba kakvu suglasnost ili potvrdu od osobe čiji je skuter da slobodno pređe granicu s tuđim skuterom? Ako treba, di se to može podići?

--- Kraj citata ---

hmm, kolko ja znam, ak je skuter na osobu onda nebi trebal, ali ak je na firmu neku onda mora imati onaj papir da ima pravo voziti to... mislim da netreba ak je privatno vlasnistvo... al provjeri za svaki slucaj, nije se s tim za zajebavat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju