Općenito > Propisi

Slovenija i njihova policija

(1/11) > >>

efz:
Jel imao ko kakva iskustva sa nasim dragim susjedima,namjeravao sam se ic malo provozat,posto mi je slovenija blizu,al neznam kak prolazi tam skut bez blokade i takve stvari?! S autom sam bio i znam da moras vozit full po ps-u jer mi se cini da su najsretniji kad vide HR tablicu i u najmanjem prekrsaju!

3alfa3:

--- Citat: efz - 22 Kolovoz, 2008, 23:17:27 ---Jel imao ko kakva iskustva sa nasim dragim susjedima,namjeravao sam se ic malo provozat,posto mi je slovenija blizu,al neznam kak prolazi tam skut bez blokade i takve stvari?!
--- Kraj citata ---

nemoj

--- Citat: efz - 22 Kolovoz, 2008, 23:17:27 --- S autom sam bio i znam da moras vozit full po ps-u jer mi se cini da su najsretniji kad vide HR tablicu i u najmanjem prekrsaju!
--- Kraj citata ---

da

efz:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Kolovoz, 2008, 03:29:15 ---
--- Citat: efz - 22 Kolovoz, 2008, 23:17:27 ---Jel imao ko kakva iskustva sa nasim dragim susjedima,namjeravao sam se ic malo provozat,posto mi je slovenija blizu,al neznam kak prolazi tam skut bez blokade i takve stvari?!
--- Kraj citata ---

nemoj

--- Citat: efz - 22 Kolovoz, 2008, 23:17:27 --- S autom sam bio i znam da moras vozit full po ps-u jer mi se cini da su najsretniji kad vide HR tablicu i u najmanjem prekrsaju!
--- Kraj citata ---

da

--- Kraj citata ---

Znaci kratko i jasno!  :nono:

ChRiStIaN:
daj zajebi janeze...Zagorje je prelijepo za voznjice!  :icon_thumright:

SlowRider:
Bio sam ja preko granice. Namjerno nisam ponesao kamionsku naljepnicu HR. Pitao sam na prijelazu jel mogu ja sa ovime uci, pogleda skut kaze mozes, iako mi fali naljepnica. Imao sam 2km po njihovom teritoriju, cinilo mi se da voznja traje duze nego na nasoj strani 40-ak km jer sam vozio do 45.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju